aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ ΑΕΛ «φρέναρε» την Ανόρθωση

Η ΑΕΛ «φρέναρε» την Ανόρθωση

Η αήττητη πορεία της Ανόρθωσης φρέναρε στην ΑΕΛ. Οι Λεμεσιανές σε εξ αναβολής αγώνα για την 8η αγωνιστική, κέρδισαν στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως την «Κυρία» με 2-3 (18-25, 20-25, 25-20 08 -15) και έκλεισαν με θετικές εντυπώσεις την κανονική διάρκεια. Η Ανόρθωση παρά την ήττα διατηρεί απόσταση επτά βαθμών από τη δεύτερη Τεχνοοικία ΑΕΚ ενόψει της τελικής φάσης.

Η Robo Markets ΑΕΛ ξάφνιασε την αντίπαλό της στο πρώτο σετ και παίζοντας πολύ καλά επέβαλε… το νόμο της, κερδίζοντας με 18-25. Στη γαλαζοκίτρινη εξάδα επέστρεψε η Ζελένοβιτς, αντί της Σάρα Βέλεντσιτς που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Οι γαλαζοκίτρινες συνέχισαν να κερδίζουν τις εντυπώσεις και στο δεύτερο σετ, το οποίο κέρδισαν με 20-25. Η Ανόρθωση για πρώτη φορά φέτος έμεινε πίσω στο σκορ με δυο σετ διαφορά.

Και κάπου εκεί ξύπνησε. Οι παίκτριες του Μπόσκοβιτς κέρδισαν με 25-20 το τρίτο σετ, μείωσαν σε 1-2 και έβαλαν στόχο τουλάχιστον το δίποντο. Το τέταρτο σετ βάφτηκε ξανά κυανόλευκο, με την Ανόρθωση να κερδίζει με 25-20. Στο πέμπτο σετ η ΑΕΛ ήταν σε άριστη κατάσταση και επιβλήθηκε με 8-15.

AΝΟΡΘΩΣΗ (ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ):  Ράντονιτς, Καετάνο, Ριαλά, Βασιλείου, Κιγιάκοβα, Σταυρινίδου –Λίμπερο: Δαβίδ. – Αλλαγές: Αγγελίδη.

ΑΕΛ (Β. ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ): Παύλου, Σπύρου, Πένε,Πεχλιβάνη, Μάγκντιτς, Ζελένοβιτς – Λίμπερο: Στεφάνου. – Αλλαγές: Κατσουνωτού, Κωνσταντίνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ