aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Η ΑΕΛ δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα και ο Ηλία παραμένει παίκτης μας»

«Η ΑΕΛ δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα και ο Ηλία παραμένει παίκτης μας»

Οι παράγοντες του Εθνικού Άχνας επιμένουν να υποστηρίζουν πως η μετεγγραφή του Μάριου Ηλία στην ΑΕΛ -παρόλο που ανακοινώθηκε και προέβη και σε δηλώσεις- δεν είναι ολοκληρωμένη, αφού δεν τηρήθηκαν οι όροι της συμφωνίας με την ΑΕΛ, όπως επίσης λένε. Από την άλλη, στην ΑΕΛ τηρούν σιγή ιχθύος για το θέμα.

«Ο Μάριος Ηλίας είναι ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας, εφόσον δεν έχουν εκπληρωθεί οι προϋποθέσεις για να πάρει μεταγραφή σε κάποια ομάδα. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Τον περιμένουμε στις προπονήσεις μας που αρχίζουν την ερχόμενη Δευτέρα. Υπάρχει θέμα με τους όρους της μετεγγραφής», ανέφερε στον Super ΣΠΟΡ FM ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Άχνας, Τόμης Κουής.

Για την είδηση που διέρρευσε σχετικά με την πιθανή μετεγγραφή του Ρουμάνου μέσου Αντρέι Ερέσκου πρόσθεσε: «Παρόλο που η πολιτική μας είναι να μην αναφέρουμε ονόματα πριν ολοκληρωθεί μια μετεγγραφή, δεν σημαίνει πως πρέπει να κρύβουμε την αλήθεια που βγαίνει στη δημοσιότητα. Πρέπει να επιβεβαιώσω πως βρισκόμαστε σε προχωρημένες επαφές με το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και ελπίζω πως θα έχουμε επιτυχή εξέλιξη αφού πρόκειται για ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή».

Ακολούθως είπε για την περαιτέρω ενίσχυση: «Επιδιώκουμε είναι να έχουμε στην ομάδα παίκτες με εμπειρίες. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Εργαζόμαστε πάνω σε αυτή την κατεύθυνση. Θα έχουμε και νεαρούς υποσχόμενους, αλλά και ποδοσφαιριστές αναγνωρισμένης αξίας. Είμαστε κοντά σε Ρώσο επιθετικό, Ρώσο κεντρικό αμυντικό, Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό και Κροάτη κεντρικό αμυντικό».

Η προετοιμασία θα αρχίσει την ερχόμενη Δευτέρα στις 18:00 με τον καθιερωμένο αγιασμό. Αύριο θα ολοκληρωθούν τα εργομετρικά και μεθαύριο θα αρχίσει η προετοιμασία με όλα τα νέα αποκτήματα να δίνουν παρών. Μέχρι τώρα ο Εθνικός απέκτησε τους Τζέφερσον, Φράνκα, Κατασιαράβα, Ιλουρίντζε, Μουλαζίμη, Αρέστη και Κυπριανού.

Μάλιστα, η διοίκηση εντείνει τις προσπάθειες ώστε μέχρι τη μεθαυριανή πρώτη προπόνηση να αποκτηθούν αν είναι εφικτό και οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί που αναζητούνται. Στην λίστα του Ντόντσιτς είναι Σλοβάκος, Κροάτης και Σέρβος κεντρικός αμυντικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ