aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥH ανθρωπιά που υπάρχει σε ΑΕΛ και Απόλλωνα «παίζει» έντονα στην UEFA

H ανθρωπιά που υπάρχει σε ΑΕΛ και Απόλλωνα «παίζει» έντονα στην UEFA

Ευτυχώς, εν μέσω της πανδημίας του Covid-19/κορωνοϊού που πλήττει ολόκληρο σχεδόν τον πλανήτη, το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα μερικοί σύλλογοι και οπαδικά κινήματα προσπαθούν να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Είτε ψωνίζοντας για χάρη τους, είτε προσφέροντας δωρεάν πακέτα τροφίμων από δικά τους έξοδα ή από προσφορά διαφόρων χορηγών.

Δυστυχώς, στην Κύπρο θα μπορούσαν να ακολουθήσουν το παράδειγμα αυτό όλες οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας, ωστόσο, η ΑΕΛ το κάνει έως τώρα σε σημαντικό βαθμό σε σημείο που «ανάγκασε» και την UEFA μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της να κάνει αναφορά. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου επαινεί την δράση των γαλαζοκίτρινων της Λεμεσού, μέσω του κινήματος της «Κίτρινης Γραμμής βοήθειας και αλληλεγγύης», που είναι σε εξέλιξη σε συνεργασία με το ΚΕΠΑΚΥ Ανδρέα Σοφοκλέους και τον γνωστό ηθοποιό Κώστα Βήχα, ο οποίος διαχρονικά βοηθάει τις άπορες οικογένειες της Λεμεσού απ’ όπου κατάγεται ο ίδιος.

Eπίσης και ο Απόλλωνας βαδίζει σε παρόμοια μονοπάτια με δημιουργία τράπεζας τροφίμων έκτακτης ανάγκης, σε συνεργασία με έναν τοπικό διαιτολόγο. Επίσης, πρόσφατα Απόλλων και Stoiximan ανακοίνωσαν πως στέκονται έμπρακτα αρωγοί και σύμμαχοι στις ευάλωτες ομάδες της Λεμεσού προσφέροντας στον Ερυθρό Σταυρό μια σημαντική δωρεά η οποία αφορά τα προγράμματα του κλάδου Λεμεσού.

Διαβάστε επίσης: Κίνηση-respect του Απόλλωνα, προσφέρει προστατευτικές μάσκες

Η UEFA λοιπόν, αναφέρεται στην προσπάθεια που καταβάλουν οι ομάδες για να ενισχύσουν τις κοινωνίες και τα κράτη στην προσπάθεια καταπολέμησης του Covid-19 και των συνεπειών της πανδημίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ