aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΓιανέφσκι: «Αν μου το έλεγαν δεν θα το πίστευα»

Γιανέφσκι: «Αν μου το έλεγαν δεν θα το πίστευα»

Ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού και τη νίκη με 4-2 επί της ΑΕΛ παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών δήλωσε ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι. Ο Σκοπιανός τεχνικός ανέφερε ότι εάν του έλεγε κάποιος πριν το ματς ότι η ομάδα του θα πετύχαινε τέσσερα γκολ δεν θα το πίστευε και σημείωσε πως θα ήταν ενθουσιασμένος αν πριν τον αγώνα του πρόσφεραν σκορ 4-2.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν πολύ καλό παιχνίδι με δύο ομάδες που ήθελαν να κερδίσουν. Είπαμε από τις προπονήσεις ότι έχουμε ελπίδες να προκριθούμε και ο τρόπος μας ήταν να αφήσουμε έξω τα προβλήματα με τους τραυματίες, να βρούμε καλή ομάδα και είμαι πολύ ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών μας. Αν κάποιος μου έλεγε πριν το παιχνίδι πως θα βάζαμε τέσσερα γκολ δεν θα το πίστευα γιατί έλειπαν οι πρώτοι μας σκόρερ όπως ο Μάντζης και ο Κα. Αν κάποιος μου έλεγε πριν το παιχνίδι αυτό το αποτέλεσμα θα ήμουν ενθουσιασμένος, όμως δεχθήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Αλλά τα παιδιά έκαναν πολύ καλή δουλειά και είμαι περήφανος για αυτούς.

Κερδίσαμε 4-2, έχουμε καλό αποτέλεσμα για τον επαναληπτικό όμως πρέπει να κάνουμε ακόμη ένα βήμα. Τίποτα δεν τελείωσε, πιστεύω ότι είναι 50-50. Πρέπει να φρεσκάρουμε λίγο την ομάδα. Πρέπει να αντικαταστήσουμε τον Σαρφό που είναι τιμωρημένος, να επιστρέψουν Γκουστάβο και Σαντάνα. Έχουμε επτά μέρες μέχρι τότε, ο τελικός είναι μακριά».

Για την απόδοση των νεαρών: «Είχαμε καλή εμφάνιση και είμαι πολύ χαρούμενος για τους δύο νεαρούς Χαραλάμπους και Χάνι για την απόδοσή τους και που σκόραραν. Δεν ήταν εύκολο γι’ αυτούς, ειδικά για τον Χαραλάμπους που ξεκίνησε βασικός μετά από καιρό και ήταν καταπληκτικός. Ο Χάνι επιτέλους σκόραρε, είχε καλές ευκαιρίες στα προηγούμενα παιχνίδια, έχει βελτιώσει το ρεπερτόριό του, ψάχνει μπάλα στον χώρο και στα πόδια. Καλή επιτυχία στην ΑΕΛ στο επόμενο της παιχνίδι. Εμείς να είμαστε έτοιμοι με επιστροφές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ