aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΕυρωπαία και με βούλα η ΑΕΛ, άφησε στον πάτο την Ομόνοια!

Ευρωπαία και με βούλα η ΑΕΛ, άφησε στον πάτο την Ομόνοια!

Η ΑΕΛ εξασφάλισε και μαθηματικά την έξοδό της στο Γιουρόπα Λιγκ, ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στον τελικό του κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ, καθώς στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ επικράτησε της Ομόνοιας (3-2) στο Τσίρειο.

Το τελικό σκορ ίσως να ξεγελά ως προς την εικόνα που παρακολουθήσαμε στον αγώνα. Δεν ήταν ένα παιχνίδι με τρελό ρυθμό, απλά οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού ήταν αρκετά αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν και βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0 από τα γκολ των Χουράδο (27′, 47′ πεν.) και Μακρή (53′). Κάπου εκεί φαίνεται πως επαναπαύτηκαν, ανέβασε και την αποδοσή της η Ομόνοια και ξαναμπήκε στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Τα γκολ που σημείωσαν οι Μόντες (71′) και Ραμίρες (75′) δεν αποδείχθηκαν αρκετά, καθώς οι γηπεδούχοι κράτησαν το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το φινάλε και πανηγύρισαν τη νίκη, που τους «κλειδώνει» θέση στην Ευρώπη. Αντίθετα, με αυτή την ήττα η Ομόνοια έμεινε καθηλωμένη στον πάτο του Α’ Γκρουπ και δύσκολα θα ξεκολλήσει από την 6η θέση.

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Βοζίνια, Τζούνιορ, Τεϊξέιρα, Aβραάμ, Ζντραβκόφσκι, Ντα Σίλβα, Λαφράνς, Μακρής (64′ Μυτίδης), Χουράδο, Αντόνια (72′ Κυριάκου), Αντάμοβιτς (61′ Σίλβα).

Ομόνοια (Γιάννης Αναστασίου): Μεχίας, Μανρίκε, Βύντρα, Κούσουλος, Μαυρίας, Σοάρες (62′ Μόντες), Γκόμεθ, Κολοβός, Ατζαγκούν (24′ Κατελάρης), Ραμίρες, Ντάρμπισαϊαρ.

Σκόρερ: 27′, 47′ πεν. Χουράδο, 53′ Μακρής / 71′ Μόντες, 75′ Ραμίρες

Κίτρινες: Σίλβα / Βύντρα

Αποβολές:

Διαιτητής: Ροβέρτος Κώστα

Α’ Βοηθός: Στέλιος Νικήτα

Β’ Βοηθός: Τηλέμαχος Τηλεμάχου

4ος: Κώστας Ψευδιώτης

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Ιωάννου



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ