aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΈσταξε μέλι για πρώην παίκτη του ο Πάμπος! (vid)

Έσταξε μέλι για πρώην παίκτη του ο Πάμπος! (vid)

Ο Πάμπος Χριστοδούλου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «All About ARIS On Air» στον Libero 107,4 FM» και κλήθηκε να σκιαγραφήσει για λογαριασμό των Σαλονικιών συναδέλφων, τον Πατρίκ Βουό, ο οποίος βρίσκεται μία ανάσα από τη μετεγγραφή του στον Άρη Θεσσαλονίκης. Και αυτό επειδή ο Κύπριος προπονητής είχε υπό τις οδηγίες του τον Ιβοριανό επιθετικό στην ΑΕΛ, στην πρώτη του θητεία στους γαλαζοκίτρινους.

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος εκείνο το διάστημα που έκανα ταξίδια, ήταν ένα παιδί που αγωνιζόταν σε μία ομάδα Γ’ Κατηγορίας της Πορτογαλίας. Ήθελε πολύ να βγει εκτός Πορτογαλίας, ήθελε να παίξει σε καλύτερο πρωτάθλημα. Σε δύο παιχνίδια που τον είδα, είπαμε πως αν δούλευε έτσι όπως θα θέλαμε, θα είχε τα αποτελέσματα που έπρεπε. Μιλάμε για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, ο οποίος έκανε πολύ καλή χρονιά και μετά πήρε μετεγγραφή για την Ντιναμό Τιφλίδας και ύστερα στην Ελλάδα. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής», είπε αρχικά ο τέως προπονητής της Ομόνοιας και πρώην της ΑΕΛ, και ακολούθως πρόσθεσε:

«Ψάχναμε έναν φορ περιοχής και ταυτόχρονα, εκτός από το τρομερό σκρινάρισμα που έχει, διαθέτει και ταχύτητα. Είναι πολύ καλός και στον αέρα, συνδύαζε πολλά πράγματα και το κασέ του ήταν προσιτό και τον πήραμε. Μας βοήθησε πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα και να βγούμε στην Ευρώπη. Τώρα που συμφώνησε με τον Άρη, είναι πολύ καλή μεταγραφή για την ομάδα. Εκείνη η χρονιά ήταν καταπληκτική για όλους και ιδιαίτερα για τον Βουό που πέτυχε καθοριστικά γκολ. Εκείνη την σεζόν ήταν και ο Ορλάντο Σα στην ομάδα και μας βοήθησαν πολύ. Έβαλαν πολλά γκολ οι δύο τους. Σε κάποια παιχνίδια που τον έχω παρακολουθήσει στην Λαμία τελευταία, πιστεύω ότι θα δώσει πολλά. Είναι πολύ καλό παιδί και δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής. Έχει στόχους και φιλοδοξίες και πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ τον Άρη».

Τι στοιχεία χαρακτηρίζουν τον παίκτη: «Έχει φοβερό εκτόπισμα, είναι παίκτης του συνόλου και θα βοηθάει τους συμπαίκτες του. Μπορεί να δώσει περισσότερες ασίστ, από γκολ, γιατί παίζει με πλάτη και του αρέσει να μοιράζει την μπάλα».

Αν θυμάται και τον Ούγκο Σόουζα που επίσης αγωνίστηκε τότε στην ΑΕΛ για ένα εξάμηνο (Ιανουάριος-Ιούνιος 2012): «Νομίζω πως ναι, τον είχα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ