aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΔύο πέναλτι στο «Αμμόχωστος», ένα στο «Τάσος Μάρκου», αλάνθαστος ο Τράττος

Δύο πέναλτι στο «Αμμόχωστος», ένα στο «Τάσος Μάρκου», αλάνθαστος ο Τράττος

Ο πρώην παρατηρητής διαιτησίας, Χρίστος Σκαπούλλης, σχολίασε τις επίμαχες φάσεις της 13ης αγωνιστικής στην εκπομπή του ΡΙΚ2 «Γκολ και θέαμα».

Σύμφωνα με τον πρώην διαιτητή και παρατηρητή διαιτησίας, ΑΕΛ, Νέα Σαλαμίνα και Ομόνοια δικαιούνταν από έναν πέναλτι, ενώ… έβγαλε το καπέλο στον Λεόντιο Τράττο για την διαιτησία του στο ματς μεταξύ του Ολυμπιακού με την Δόξα στο Μακάρειο.

ΑΕΛ – ΕΝΠ                                                                                                                      

86’ Η ΑΕΛ ζήτησε πέναλτι για πέσιμο του Εμαέ. Καθαρή παράβαση, ο παίκτης της ΕΝΠ γκρέμισε τον παίκτη της ΑΕΛ. Ο διαιτητής ας κάνει την αυτοκριτική του.

Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια

3’ Ζητά πέναλτι η Ομόνοια για ανατροπή του Ορτέγα. Ο διαιτητής δεν ξέρω γιατί δεν το σφύριξε. Κλασική ανατροπή και από πάνω και από κάτω δεν ξέρω γιατί δεν το έδωσε.

37’ Ζητά πέναλτι η Νέα Σαλαμίνα σε πέσιμο του Τινστέλ. Ο παίκτης των ερυθρολεύκων, ανατρέπεται καθαρά από τον Γκόμεθ. Ήταν κλασσική παράβαση. Ο διαιτητής (σ.σ Νεοκλέους) πρέπει να προσέξει περισσότερο γιατί έγινε και διεθνής διαιτητής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ