aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΧαμός με τον «αντάρτη» Γκιγκίεβιτς, απειλές και σοβαρός κίνδυνος!

Χαμός με τον «αντάρτη» Γκιγκίεβιτς, απειλές και σοβαρός κίνδυνος!

Της… τρελής γίνεται στο ποδοσφαιρικό Βουκουρέστι, με τον Λούκας Γκιγκίεβιτς και την Στεάουα, στην οποία μετεγγράφηκε (!) το καλοκαίρι ο πρώην επιθετικός της Ομόνοιας και της ΑΕΛ. Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα ο Πολωνός στράικερ έφυγε διακοπές χωρίς άδεια και πλέον θα υποστεί σοβαρές κυρώσεις από τον ρουμανικό σύλλογο.

«Ο Λούκας Γκιγκίεβιτς φαίνεται να μην ενδιαφέρεται για τις απειλές από την Στεάουα Βουκουρεστίου και πήγε διακοπές χωρίς να πάρει άδεια από το σύλλογο. Δεν κρύβεται καν αφού κάνει αναρτήσεις στα Social Media από την Κροατία όπου βρίσκεται. Πήγε στο παιχνίδι Κροατία-Ουγγαρία (3-0) απ’ όπου ανάρτησε και βίντεο-φωτογραφίες και απεικονίζεται μαζί με φιλάθλους της Κροατίας. Ο 31χρονος Πολωνός παρακολουθεί επίσης αγώνες του UFC και πάλι δημοσίευσε αναρτήσεις με εικόνες και βίντεο», τονίζεται.

Λόγω του ότι δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας ο αθλητικός διευθυντής της Στεάουα, Ναρσίς Ραντουγκάν, βάσει των αναφορών στα ΜΜΕ, ανακοίνωσε ότι θα είναι εκτός ομάδας και θα έχει κυρώσεις. «Υπάρχουν επιπτώσεις όταν οι παίκτες αρνούνται να σεβαστούν το πρόγραμμα. Το νομικό τμήμα θα ασχοληθεί με αυτές τις πράξεις απειθαρχίας», δηλώνει.

Επιπλέον ο προπονητής, Μπογντάν Άρτζες Βιντίλα, όπως υπογραμμίζεται καταληκτικά, ανακοίνωσε ότι δεν υπολογίζει πλέον στις υπηρεσίες του Πολωνού, ο οποίος έπαιξε μόνο 210 λεπτά με την φανέλα της Στεάουα. 197 λεπτά (τρεις συμμετοχές) στο πρωτάθλημα, και δέκα στην Ευρώπη (μία συμμετοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ