aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥBetonalpha ΑΕΛ: «Χαιρόμαστε που αρχίσαν να μας αντιγράφουν»

Betonalpha ΑΕΛ: «Χαιρόμαστε που αρχίσαν να μας αντιγράφουν»

Συνεχίζεται ο χαρτοπόλεμος ανάμεσα στις διοικήσεις ΑΕΛ και Απόλλωνα στη γυναικεία πετόσφαιρα.

Αυτή τη φορά, η διοίκηση της Betonalpha ΑΕΛ, “απάντησε” για τρίτη φορά στους “κυανόλευκους”:

“ΑΕΛΙΣΤΑ,

Είναι με μεγάλο ενδιαφέρον που πληροφορηθήκαμε και διαβάσαμε την ανακοίνωση του πετοσφαιρικού Απόλλωνα! Χαιρόμαστε που μέχρι και σ’αυτές αρχίσαν να μας αντιγράφουν απευθυνόμενοι τώρα στους φίλους της ομάδας τους!

Δεν αναμέναμε να αποδεκτούν τίποτα από τα όσα γράψαμε. Δεν μας έχουν συνηθισμένους σε κάτι τέτοια!!

Για ακόμη μια φορά φλυαρία και όχι απαντήσεις! Εκτός κι αν θεωρούν πως τα πρακτικά μιας και μόνο σελίδας αποτελούν τεκμήριο. Θα ήταν πιο σωστό αν αναγραφόταν και η χρονική διάρκεια της αστυνομικής σύσκεψης.

Δεν πειράζει, τους διέφυγε. Το κάνουμε εμείς γι’ αυτούς: 1 ώρα, δηλ. 60 λεπτ, δηλ.3600 δευτερόλεπτα κ.τ.λ (ελπίζουμε να μην υπήρχε απροβίβαστο και στα μαθηματικά). Το μόνο σίγουρο δεν παίζαμε το βουβό κινηματογράφο κατά τη διάρκεια αυτής. Εύκολα θα μπορούσε κάποιος να γράψει βιβλίο με το τι συνολικά ειπώθηκε!

Και μέσα σε όλα τα άλλα τα οποία αναφέρθηκαν ( και δεν περιλήφθηκαν) θα μπορούσε να γραφεί πως η επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κ.Ο.ΠΕ έγινε κατά τη διάρκεια της αστυνομικής σύσκεψης και όχι αργότερα!

Στις αμέσως επόμενες εισηγήσεις που θα προτείνουμε ως Αθλητική Ένωση Λεμεσού θα είναι η ετοιμασία την ίδια στιγμή και υπογραφή των οποιων πρακτικών από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη!

ΑΕΛΙΣΤΑ,

δεν θα επανέλθουμε στο συγκεκριμένο θέμα! Νιώθουμε πως αρκετά σε έχουμε κουράσει με τα καμώματα μιας ομάδας διοικούντων που … δεν τιμούν ότι εκπροσωπούν!

Επικεντρωνόμαστε στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής…γεμίζουμε την ανατολική!!
Σημ.1: η ‘αδυναμία και ανεπάρκεια’ μας ως συμβούλιο είναι αυτή η οποία τρομάζει.
Σημ.2: η σιωπή σε όλα τα άλλα τα οποία έχουν τεθεί είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση!”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ