aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜπεργκ: «Ήμασταν στη λάθος πλευρά σε ό,τι αφορά τις διαιτητικές αποφάσεις»

Μπεργκ: «Ήμασταν στη λάθος πλευρά σε ό,τι αφορά τις διαιτητικές αποφάσεις»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Νορβηγός τεχνικός είπε μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΛ (1-1).

«Είχαμε μια απόδοση μέσα στα κανονικά πλαίσια. Υπήρχαν ατυχές καταστάσεις, όλες οι μεγάλες αποφάσεις ήταν εναντίον μας. Το γκολ της ΑΕΛ πιστεύω ήταν οφσάιντ, είχαμε πέναλτι, έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα σε σκληρό φάουλ πάνω στον Ακιντόλα. Είδα χαρακτηριστικά παρόμοιες φάσεις να δίνουν κόκκινη. Είχαμε δύο γκολ που ακυρώθηκαν, από την θέση που ήμουν δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα. Ο διαιτητής δεν έπαιρνε σωστές αποφάσεις στις κρίσιμες φάσεις, καθώς δεν ήταν κοντά σε αυτές. Ήμασταν στην άτυχη πλευρά, μπορούσαμε να ήμασταν στην άλλη. Δεν είναι κριτική προς το διαιτητή, απλά τυχαίνει κάτι τέτοιο στο ποδόσφαιρο Ήμασταν συμπαγείς, κάναμε μια καλή προσπάθεια και νιώθω απογοητευμένος που δεν επιβραβεύτηκε η προσπάθεια των παικτών».

Ακολούθως, αφού απάντησε εν συντομία στον Ντούσαν Κέρκεζ: «Ναι έπαιξα στην Αγγλία και ξέρω τι σημαίνει φάουλ», είπε, και στη συνέχεια αναφέρθηκε για τις αλλαγές που δεν έκανε: «Νομίζω ότι είμασταν αρκετά καλοί και δεν ήταν θέμα αλλαγών. Κάποιες φορές δεν είναι τα πρόσωπα αλλά ο τρόπος που αγωνιζόμαστε. Στο δεύτερο μέρος είχαμε ευκαιρίες, είμασταν απειλητικοί. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Πετύχαμε δύο γκολ. Η ομάδα έδειχνε ότι ανταποκρινόταν. Στο τελευταίο λεπτό χάσαμε μια τεράστια ευκαιρία μετά το κόρνερ. Δεν χρειαζόταν να αλλάξω κάτι, ένιωθα ότι θα ερχόταν το γκολ. Δεν έβλεπα κούραση στους παίκτες. Είμασταν επιθετικοί και στα ακραία μπακ καθώς ανεβαίναν πολύ ψηλά. Ο Τιάγκο και ο Έρικ ήταν πολύ καλοί. Ο Κούσουλος ήταν πολύ καλός αμυντικά, καθάριζε τις φάσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τον Ακιντόλα. Νομίζω ότι ο Κακουλλής σε αυτό το παιχνίδι, με τον τρόπο που πήγε δεν θα μας έδινε κάτι διαφορετικό. Το ίδιο ισχύει και για τον Μίκου και τον Ορτέγα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ