aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑρέσει στον Πάμπο, κατέθεσε ήδη πρόταση

Αρέσει στον Πάμπο, κατέθεσε ήδη πρόταση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η προσπάθεια του Πάμπου Χριστοδούλου επικεντρώνεται στην απόκτηση τερματοφύλακα που θα εμπνέει εμπιστοσύνη, όπως το 2011-12 όταν η ΑΕΛ είχε κάτω από τα δοκάρια της τον Ματίας Ντεγκρά, ο οποίος της έδωσε πολλούς βαθμούς με τις εκπληκτικές του αποκρούσεις.

Ο Κύπριος τεχνικός υποστηρίζει ότι όλα αρχίζουν από ένα σταθερό σε απόδοση τερματοφύλακα. Οι γαλαζοκίτρινοι κινούνται για την απόκτηση ενός ικανού πορτιέρο και μετά τον Βιτάουτας Τσερνάουσκας στο προσκήνιο βρίσκεται και η περίπτωση του 32χρονου Γάλλου Ρομέν Σαλίν, στον οποίο έγινε πρόταση για συνεργασία.

Πρόκειται για τερματοφύλακα που αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από ομάδα της πατρίδας του. Την περσινή περίοδο ήταν στη Μαρίτιμο και δήλωσε παρών σε 28 αγώνες. Στη Μαρίτιμο πήγε το καλοκαίρι του 2011 και για ένα εξάμηνο της σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στη Ρίο Άβε (10 συμμετοχές), με την μορφή δανεισμού.

Το 2010 φόρεσε τη φανέλα της Ναβάλ, καταγράφοντας 27 συμμετοχές. Ο Σαλίν άρχισε την καριέρα του από την Ρεν, ενώ αγωνίστηκε στις Λαβάλ, Λοριάν, Λιμπούρν και Τουρ.

Οι κινήσεις της ΑΕΛ φανερώνουν διάθεση, όπως αρχές του επόμενου μήνα ολοκληρωθούν οι προσθήκες για τη νέα σεζόν. Μετά τους Ουέλινκτον, Χ. Κυριάκου, Μ. Ηλία, χθες ανακοινώθηκε και η απόκτηση του Ούγκο Φιρμίνιο. «Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου Ούγκο Φιρμίνιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΛ καλωσορίζει τον 27χρονο (2/12/1988) ακραίο επιθετικό ποδοσφαιριστή και του εύχεται επιτυχίες και τίτλους με την γαλαζοκίτρινη φανέλα», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές θα ανακοινωθούν τέλος του μήνα. Έχει γίνει αρκετή δουλειά στο κεφάλαιο προγραμματισμός. Ακόμη, ενδέχεται κάποιοι ποδοσφαιριστές να περάσουν από δοκιμαστικά και αν ικανοποιήσουν τον Πάμπο Χριστοδόύλου τότε να κληθούν να υπογράψουν συμβόλαιο.

Ένας απ’ αυτούς είναι o 22χρονος επιθετικός Αλεξάντερ Γκέντες, ο οποίος άρχισε την καριέρα του από τη Σάο Φελίξ Μαρίνια και το 2005 αποκτήθηκε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Έπαιξε για ενάμιση σεζόν στη Ρεούς και σε 26 συμμετοχές σκόραρε έξι γκολ. Το 2015 πήγε στην Άβες και αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια πετυχαίνοντας  12 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ