aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑν μείνει ελεύθερος, θα συζητήσουν

Αν μείνει ελεύθερος, θα συζητήσουν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Προσπάθειες καταβάλει ο Ντόσα Ζούνιορ για να μείνει ελεύθερος από την Κόνιασπορ και να συζητήσει πιθανή επιστροφή του στην ΑΕΛ.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στην Εσκισεχίρσπορ και επέστρεψε στην Κονιασπόρ στην οποία ανήκει. Σύμφωνα με τα τούρκικα δημοσιεύματα ο Ζούνιορ είναι εκτός πλάνων και η επιθυμία της ομάδας του είναι να απαλλαγούν από το ακριβό συμβόλαιο το οποίο έχει.

Τις τελευταίες μέρες έχει έντονα αναπτυχθεί μια φημολογία πως θα επιστρέψει στους γαλαζοκίτρινους, αλλά μόνο αν μείνει ελεύθερος θα επιτευχθεί η συμφωνία. Άλλωστε, σε κάθε μετεγγραφή περίοδο κατά τα τελευταία δύο χρόνια, αναπτύσσεται φημολογία περί επιστροφής του, όμως, ποτέ δεν υπήρχε κάτι χειροπιαστό.

Οπόταν, βάσει του παροξυσμού που επικρατεί από φίλους της ΑΕΛ στο προφίλ του Κυπριοποιημένου στόπερ στο Facebook, θα χρειαστεί προσοχή και υπομονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ