aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑϊρόσα: «Θα έρθουν και θα δουν τι σημαίνει Λεμεσός»

Αϊρόσα: «Θα έρθουν και θα δουν τι σημαίνει Λεμεσός»

Δηλώσεις έκανε ο Μάρκο Αϊρόσα μετά το ισόπαλο 0-0 με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, αποτέλεσμα που αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού στο Τσίρειο.

«Έχουμε αυτοπεποίθηση. Ο κόσμος να μην νομίζει πως είμαστε νεκροί. Είμαστε εδώ, παλεύουμε κάθε παιχνίδι και ποτέ δεν τα παρατάμε. Περιμένουμε τους φιλάθλους μας στο επόμενο παιχνίδι και θα δούνε τι σημαίνει Λεμεσός. Όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε, έχω πολλή πίστη γι’ αυτό το παιχνίδι».

«Μερικές φορές έχεις άσχημες στιγμές και ο κόσμος αναστατώνεται όμως πρέπει να καταλάβουν πως είμαστε άνθρωποι. Όμως, είμαστε εδώ για να παλέψουμε, κανένας δεν τα παρατά. Αγαπάμε αυτή την ομάδα και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Ο ΑΠΟΕΛ θα έρθει στην Λεμεσό και θα δούμε τι θα γίνει», πρόσθεσε.

Για τις πιθανότητες και κατά πόσο είναι μοιρασμένες, είπε: «Θα δούμε. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια καλή ομάδα, εμείς προσπαθούμε να σηκώσουμε. Έχουμε ένα νέο προπονητή με νέες ιδέες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ