aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: «Ζαριές» Σοφοκλέους για την εξάδα

ΑΕΛ: «Ζαριές» Σοφοκλέους για την εξάδα

Μπορεί τα περιθώρια να στενεύουν, αλλά είναι δεδομένο πως στην ΑΕΛ θα παλέψουν μέχρι και το τελευταίο λεπτό των αγώνων που απέμειναν στην πρώτη φάση για να εξασφαλίσουν θέση στην εξάδα.

Κάτι που καταδεικνύουν εξάλλου οι κινήσεις στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Είναι αλήθεια πως ο Ανδρέας Σοφοκλέους προσπαθεί να στηρίξει όσο μπορεί την τεχνική ηγεσία, παρέχοντας επιπρόσθετες επιλογές. Παράλληλα, προσπαθεί με νύχια και με δόντια (αν και μόνος) να φέρει ό,τι του ζητήσει ο προπονητής.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ έδωσε 50.000 ευρώ για την απόκτηση του Μπαλντέ από τη Δόξα. Ο ισχυρός άνδρας των γαλαζοκιτρίνων έβγαλε από την τσέπη σεβαστό ποσό για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση και του Μαρόσα. Ο Σλοβένος είναι από χθες στην Κύπρο, μετρώντας αντίστροφα για την πρώτη του προπόνηση στον νέο σταθμό της καριέρας του.

Απομένει μια ακόμα προσθήκη για την ΑΕΛ. Ο Παντελίδης θα αποφασίσει αν θα κινηθεί για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού ή για άλλον έναν επιθετικό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΛ είναι εξάλλου στο σκοράρισμα. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν την έβδομη επίθεση στο πρωτάθλημα και είναι το μόνο σίγουρο πως επιθετικά νοσούν. Επομένως, η πλάστιγγα γέρνει προς την απόκτηση ενός ακόμα στράικερ που θα μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ