aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Το σερί περνά από την Πάφο

ΑΕΛ: Το σερί περνά από την Πάφο

Πέντε ματς με τον Γιανέφσκι στον πάγκο της, η ΑΕΛ έχει απολογισμό 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Την ίδια ώρα, μετρά τρεις νίκες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και σήμερα, πηγαίνοντας στην Πάφο για να αντιμετωπίσει τον ουραγό Ακρίτα στο «Στέλιος Κυριακίδης» (19:00, Cytavision1), θα θελήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και παράλληλα να διατηρήσει το αήττητό της με τον Σκοπιανό τεχνικό. Επιπλέον κίνητρο για τους γαλαζοκίτρινους είναι να «κολλήσουν» για πρώτη φορά δεύτερη διαδοχικής εκτός έδρας νίκη, μετά απ’ αυτή επί της Καρμιώτισσας. Με αυτό τον τρόπο θα δείξουν συνέπεια και συνέχεια, κάνοντας και άλμα δύο θέσεων.

Στην ομάδα της Λεμεσού θεωρούν πως η αποστολή τους δεν θα είναι καθόλου εύκολη και δεν τους παρασύρει το γεγονός ότι ο αντίπαλός τους είναι στην τελευταία θέση. Γνωρίζουν ότι, για να μπορέσουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, θα πρέπει να παρουσιαστούν σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Η προσπάθεια για νέα επιτυχία θα στηριχθεί και πάλι στην άμυνα, την ώρα που ο Γιανέφσκι δούλεψε στη δημιουργικότητα και στην αποτελεσματικότητα, ώστε η ΑΕΛ να μπορέσει να πετύχει γκολ, κι αν είναι δυνατόν πέραν του ενός.

Η προετοιμασία των γαλαζοκιτρίνων ολοκληρώθηκε χθες με πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Γερμασόγειας. Το σκηνικό των προπονήσεων μεταφέρθηκε εκεί, λόγω της σποράς του χειμερινού γρασιδιού στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Κάσα, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Φιλίπποβιτς, Παντελή, Ντοναλτόνι, Συλβεστρου. Οι Κατσανίκλιτς και Μιραλάς διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Ο πρώτος πήρε λεπτά συμμετοχής στο πρόσφατο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ ο δεύτερος επανέρχεται αφού ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

Η ΑΕΛ θα έχει τη μαζική στήριξη των οπαδών της στον αποψινό αγώνα, καθώς μέχρι χθες το μεσημέρι πέραν των 1.200 προμηθεύτηκαν εισιτήριο. Σήμερα θα γίνεται μόνο ηλεκτρονική προπώληση, ενώ δεν θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ