aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Το «επτάρι» και η νέα… πραγματικότητα

ΑΕΛ: Το «επτάρι» και η νέα… πραγματικότητα

Με συντριπτικά υπέρ της την πρόσφατη παράδοση θα υποδεχτεί η ΑΕΛ το ερχόμενο Σάββατο τον Άρη, για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γαλαζοκίτρινοι με μοναδικό στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα θα αντιμετωπίσουν τους πράσινους συμπολίτες τους, κόντρα στους οποίους «τρέχουν» ένα αξιοσημείωτο σερί.

Συγκεκριμένα επτά σερί νίκες μετρά η ΑΕΛ, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με πιο πρόσφατη αυτή της σεζόν 2017-18, ως τυπικά φιλοξενούμενη για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με σκορ 1-2. Τελευταία φορά που η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κατάφερε να έχει βαθμολογικό όφελος, ήταν τη σεζόν 2015-16, για την 29η αγωνιστική, όταν απέσπασε την ισοπαλία με 2-2, επίσης ως τυπικά φιλοξενούμενη, ενώ τελευταία νίκη της επί των γαλαζοκιτρίνων ήταν για την όγδοη αγωνιστική, της ίδιας σεζόν με 1-2.

Βέβαια από τότε έως σήμερα μεσολάβησαν πολλά, με κυριότερο την αλλαγή ιδιοκτησίας των πρασίνων. Η… πραγματικότητα πλέον έχει αλλάξει, όπως καταδεικνύει και ο βαθμολογικός πίνακας, και το Σάββατο αναμένεται ένα μεγάλο ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης.

Η ΑΕΛ εξακολουθεί όμως να έχει την «ταμπέλα» του φαβορί και θέλει να το επιβεβαιώσει, διευρύνοντας το υπέρ της σερί…

1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ