aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: «Θωράκισε» τη θέση κάτω από τα δοκάρια

ΑΕΛ: «Θωράκισε» τη θέση κάτω από τα δοκάρια

Στην ΑΕΛ, δεν κοιτούν μόνο το παρόν, αλλά βλέπουν και το μέλλον. Τόσο ο Ντούσαν Κέρκεζ όσο και ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους, θέλουν να «χτίσουν» ένα σύνολο που θα εκπέμπει… υγεία και οι παίκτες θα έχουν ως στόχο να βελτιωθούν, ανεβάζοντας την ομάδα ένα σκαλί πιο πάνω από τη λήξασα σεζόν.

Σε αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση απέκτησε τον Έλμπερ Εβόρα για τον επόμενο χρόνο. Πρόκειται για 21χρονο τερματοφύλακα που αγωνίσθηκε στις β’ ομάδες των Φέγενορντ, Αλκμάαρ και είναι συμπατριώτης του Βοζίνια. Ο τελευταίος, λογικά πρέπει να ενημέρωσε τον προπονητή του για την προοπτική του Έλμπερ και πολύ περισσότερο αν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που έχει η θέση του δευτέρου τερματοφύλακα στη λεμεσιανή ομάδα.

Στα γαλαζοκίτρινα για την επόμενη τριετία, ντύθηκε και ο Πορτογάλος αμυντικός χαφ Μανουέλ Μανέ που θα εγγραφεί στον κατάλογο Β’ με την έναρξη της νέας σεζόν. Ανακοινώθηκαν υπενθυμίζουμε και οι Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Κίρε Ριστέφσκι, Ρόμπερτ Μαζάν, Φράνκο Μάζουρεκ, Άλι Ρέινολντς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ