aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Στόχοι αναγνωρίστηκαν…

ΑΕΛ: Στόχοι αναγνωρίστηκαν…

Μετά την υλοποίηση τριών μετεγγραφών γηγενών ποδοσφαιριστών, Ζαχαρίου, Μάμα και Φιλιώτη, στην ΑΕΛ κινούνται πιο έντονα στο μετεγγραφικό παζάρι για προσθήκη ξένων παικτών. Εντοπίστηκαν αρκετοί μετεγγραφικοί στόχοι, μετά από προεργασία που έκαναν οι Γιάννου και Κόλμαν, και θεωρείται θέμα χρόνου να προκύψουν οι πρώτες συμφωνίες.

Κάποιοι υποψήφιοι μετεγγραφικοί στόχοι έχουν ήδη στα χέρια τους την πρόταση της ΑΕΛ, η οποία αναμένεται την απάντησή τους. Είναι πολλές οι προσθήκες που θα γίνουν για τον κατάλογο Α και θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να πάρει μορφή το ρόστερ.

Ο Ουαλός τεχνικός έχει στα υπόψη του ποδοσφαιριστές που είτε συνεργάστηκε μαζί τους στο παρελθόν είτε τους γνωρίζει γιατί ήταν αντίπαλοί του και θα θελήσει να ντύσει κάποιους στα γαλαζοκίτρινα. Στην ΑΕΛ υπάρχει πρόθεση να προσφερθεί υψηλό συμβόλαιο, πάντα στα δικά της οικονομικά πλαίσια, σε τερματοφύλακα, επιτελικό μέσο και επιθετικό. Η προσπάθεια για τις πιο πάνω θέσεις είναι, να στελεχωθούν με ποιοτικούς παίκτες, ικανούς να κάνουν τη διαφορά.

Όσον αφορά στον Μίντσεφ και το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, για να παραχωρηθεί θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά η ΑΕΛ. Το ίδιο ισχύει για τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ