aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Πρώτη αξιολόγηση… Χριστούγεννα

ΑΕΛ: Πρώτη αξιολόγηση… Χριστούγεννα

Μέχρι τα Χριστούγεννα στην ΑΕΛ στοχεύουν να έχουν καλύψει το χαμένο έδαφος από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο ξεκίνημα, ώστε να βρεθεί η ομάδα εντός στόχων. Μέχρι τότε θα μεσολαβήσουν εννιά αγωνιστικές, ένα σημαντικό διάστημα για να γίνει η πρώτη και σημαντική αξιολόγηση και αναλόγως η ΑΕΛ να χαράξει πορεία για τη συνέχεια. Στην ομάδα της Λεμεσού στηρίζουν πολλά σ’ αυτή την προσπάθεια και στη μετακίνηση στο νέο γήπεδο, περί τα τέλη Νοεμβρίου, που θέλουν να το καταστήσουν φρούριο.

«Θέλουμε μέχρι τα Χριστούγεννα να καλύψουμε μεγάλο μέρος από τα παιχνίδια που χάσαμε στην αρχή της σεζόν, για να φτάσουμε τις ομάδες που προπορεύονται και να είμαστε μέσα στους στόχους μας» είπε χαρακτηριστικά σε χθεσινές δηλώσεις του ο Πλουτής Αβραάμ.

Στην ομάδα της Λεμεσού είναι ευχαριστημένοι από την έως τώρα δουλειά του Γιανέφσκι, ο οποίος με τη δουλειά του έχει κερδίσει κατά κύριο λόγο τους ποδοσφαιριστές του. Σ’ αυτό το στοιχείο επενδύει ο σύλλογος για το μέλλον, αναμένοντας συνεχή νικηφόρα αποτελέσματα που θα επιτρέψουν στην ΑΕΛ να κάνει βαθμολογικό άλμα και να αποκτήσει δυναμική. Γι’ αυτό και η τρίτη διαδοχική νίκη, τη Δευτέρα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, κρίνεται απαραίτητη. «Παίζουμε στην έδρα μας, στο γήπεδό μας, μπροστά στον κόσμο μας και θέλουμε να κερδίσουμε. Δεν έχουμε καμία πολυτέλεια για απώλεια βαθμών» σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκίτρινων.

Ο Γιανέφσκι για άλλον ένα αγώνα θα έχει απουσίες, αλλά δεν στέκει σε αυτές, επικεντρώνεται στους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του και είναι στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Σαφώς η επάνοδος των Τσιμπόλα και Ζντραφκόσκι αυξάνει τις επιλογές στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ακόμη, ο Κατσανίκλιτς μετά από καιρό θα είναι στην αποστολή, αμφίβολοι κρίνονται οι Τεσέιρα και Μιραλάς, ενώ σίγουρα εκτός θα είναι και πάλι οι Σις και Φιλίπποβιτς.

Στο ματς της Δευτέρας στο Τσίρειο, στην ΑΕΛ περιμένουν πέρα των 4.000 οπαδών τους, όπως είπε ο Πλουτής Αβραάμ. Τέθηκαν σε προπώληση μόλις 500 εισιτήρια, αφού είναι πέρα των 4.000 τα εισιτήρια διαρκείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ