aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Παίζει με τον Άρη, το μυαλό στον Απόλλωνα

ΑΕΛ: Παίζει με τον Άρη, το μυαλό στον Απόλλωνα

Η ΑΕΛ παίζει σήμερα (19:00, Cytavision2) με τον Άρη, στο «Αλφαμέγα» ως τυπικά φιλοξενούμενη, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ωστόσο, το μυαλό όλων στις τάξεις των γαλαζοκίτρινων είναι στο ματς κυπέλλου με τον Απόλλωνα την Τετάρτη, που θα κρίνει την ομάδα που θα βρεθεί στην οκτάδα, εκεί που περιμένει η ΑΕΚ.

Μπορεί να τους αδικήσει κανείς; Ναι μεν θα επιδιώξει την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και τη νίκη απέναντι στον Άρη, όμως οι ποδοσφαιριστές όπως είπε και ο Γαρπόζης μετά το ματς με την ΑΕΚ «περιμένουν το παιχνίδι της Τετάρτης». Ο Κύπριος τεχνικός θα προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισιον, θέλοντας να προφυλάξει, αλλά και να ξεκουράσει βασικούς ποδοσφαιριστές.

Η ΑΕΛ στον «τελικό» με τον Απόλλωνα θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στην ενδεκάδα που άρχισε το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και είχε καλή παρουσία. Παρακινδυνευμένο, λοιπόν, να γίνει πρόβλεψη για τη σημερινή ενδεκάδα του Γαρπόζη, που αναμένει από τους παίκτες του να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους, σε μια προσπάθεια η ΑΕΛ να είναι ανταγωνιστική απέναντι σ’ ένα δυνατό αντίπαλο.

Το γεγονός ότι ο Άρης πάει «πληγωμένος» στο σημερινό ματς, προερχόμενος από την ήττα με τον ΑΠΟΕΛ, κάνει ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια των γαλαζοκίτρινων. Ο Γαρπόζης, όπως τόνισε, θέλησε από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε να αλλάξει την νοοτροπία στην ομάδα του, γι’ αυτό και θέλει να δει και σήμερα παίκτες που θα τα δώσουν όλα διεκδικώντας τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ