aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Οριακά καλύτερη στα ματς μακριά από τη Λεμεσό

ΑΕΛ: Οριακά καλύτερη στα ματς μακριά από τη Λεμεσό

Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μιαν ήττα, είναι ο απολογισμός της ΑΕΛ στα παιχνίδια της εκτός Λεμεσού. Με τον Άρη, από τον οποίο έχασε στην πρεμιέρα, ήταν στο Τσίρειο ως τυπικά φιλοξενούμενη.

Η βαθμολογική συγκομιδή στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι οριακά καλύτερη από τα εντός για τους γαλαζοκίτρινους. Συγκέντρωσαν 11 βαθμούς μακριά από την έδρα τους και 10 σε αυτήν. Και με αυτό το στατιστικό στοιχείο ως σύμμαχο, η ΑΕΛ θα πάει την Τρίτη στην Περιστερώνα για να αναζητήσει το τέταρτο «διπλό» στη σεζόν και να συνεχίσει την αναρρίχησή της με στόχο την εξάδα.

Τη δεδομένη στιγμή είναι 4 βαθμούς μακριά. Δεν αναμένεται εύκολο το παιχνίδι απέναντι στη Δόξα, όμως η ομάδα της Λεμεσού έδειξε απέναντι στις μικρομεσαίες ομάδες εκτός έδρας να έχει τον τρόπο να παίρνει το αποτέλεσμα (Καρμιώτισσα, Ακρίτας, Παραλίμνι). Ο Γιανέφσκι δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο με κίτρινες κάρτες Μιραλά και τους τραυματίες Κατσανίκλιτς, Νεοφύτου, Φιλίποβιτς και Πάβλοβιτς. Προσεχώς αναμένονται εξελίξεις και στο μετεγγραφικό τοπίο.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ