aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ο Σοφοκλέους δουλεύει λες και ανέλαβε τώρα!

ΑΕΛ: Ο Σοφοκλέους δουλεύει λες και ανέλαβε τώρα!

Την ώρα που το διοικητικό βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην ΑΕΛ, με το Δ.Σ. του σωματείου να έχει συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 12 Ιανουαρίου «για ενημέρωση των μελών μας σχετικά με τα όσα διαδραματίζονται και τις εξελίξεις για το ποδοσφαιρικό μας τμήμα», ο Ανδρέας Σοφοκλέους με τις ενέργειές του δεν δείχνει πρόθεση να αφήσει την προεδρία.

Δουλεύει λες και τώρα ανέλαβε. Πώς; Προχώρησε στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, ενώ για πρώτη φορά θα δημιουργήσει τμήμα σκάουτινγκ, το οποίο θα καλύψει πιθανότατα τουλάχιστον με δύο άτομα.

«Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ενημερώνει επίσης τους φίλους της ομάδας μας για τη δημιουργία τμήματος σκάουτινγκ και ανάλυσης ποδοσφαιριστών. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινώνουμε και τα άτομα που θα στελεχώνουν το τμήμα», σημείωσε στην πρόσφατη ανακοίνωσή της η διοίκηση της εταιρείας.

Ακόμη, ο Σοφοκλέους έδωσε το πράσινο φως στον Τσέντομιρ Γιανέφσκι να προχωρήσει, σε συνεργασία με τον Χρίστο Παντελή, σε προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ με στόχο να ενδυναμώσει την ομάδα και να πετύχει τους στόχους της. Ποιοι είναι αυτοί; Να προλάβει να βρεθεί στην εξάδα με το τέλος της α’ φάσης του πρωταθλήματος και να διεκδικήσει το κύπελλο. Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, για τη φάση των «16» κρίνεται καθοριστικό για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Ένας πρόεδρος που είχε πρόθεση αποχώρησης, θα προχωρούσε στις πιο πάνω κινήσεις, διερωτώνται εύλογα οι οπαδοί της ΑΕΛ. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους, λοιπόν, ακόμη και τώρα ενεργεί με στόχο το καλό της ομάδας, θέλοντας να παρουσιαστεί πιο δυνατή στη συνέχεια. Τώρα, ποια θα είναι η επόμενη μέρα στα διοικητικά, εάν θα συνεχίσει ή όχι η ΑΕΛ με τον Ανδρέα Σοφοκλέους στην προεδρία, είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος. Αυτό θα κριθεί από πιθανή παρουσία επενδυτή ή και την αποδοχή από πλευράς Σοφοκλέους των νέων όρων του Σωματείου για να ανανέωση της συμφωνίας διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ