aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ – Ολυμπιακός: Ο Γουίλσον τής χάλασε την πρόβα

ΑΕΛ – Ολυμπιακός: Ο Γουίλσον τής χάλασε την πρόβα

Ισόπαλος 2-2 έληξε ο φιλικός αγώνας της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο στάδιο τα απόγευμα της Πέμπτης (15/7). Έχοντας να αντιμετωπίσουν τη ζέστη και τα ψηλά επίπεδα υγρασίας αλλά και τον κάκιστο χλοοτάπητα του γηπέδου οι δύο ομάδες πρόσφεραν καλό θέαμα σ’ ένα ματς με τέσσερα γκολ και αρκετές φάσεις στις εστίες των δύο ομάδων.

Η ΑΕΛ, στην πρόβα τζενεράλε της ενόψει της πρεμιέρας στο Κόνφερενς Λιγκ την Πέμπτη (22/7), προηγήθηκε με κεφαλιά του Στεφάν Τσέποβιτς στο 32’. Στη συνέχεια ο Πίτερ Γουίλσον συστήθηκε στους φίλους του Ολυμπιακού και ευρύτερα στο κυπριακό κοινό. Ο Λιβεριανός επιθετικός με δύο γκολ στο 52’ και το 62’ έφερε τα κάτω πάνω.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μάιντεβατς με πέναλτι στο 76′. Η αμυντική συμπεριφορά της ΑΕΛ προβλημάτισε καθώς δέχθηκε τέρματα μετά από εύκολα λάθη. Δικαιολογημένα παράπονα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα ο Ντούσαν Κέρκεζ.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΛ: Βοζίνια, Σάντος (89′ Παντέλή), Τεϊσέιρα, Ριστέφσκι, Μαζάν, Μεντόγιεβιτς, Μάζουρεκ (69′ Ζντραφκόσκι), Ριέρα, Έουλερ (69′ Πελέ), Τόρες, Τσέποβιτς (69′ Μάιντεβατς).

Ολυμπιακός: Τσούπιτς (61′ Κόβατς), Φώτη (46′ Κυριάκου), Αντωνίου, Μουκτάρης (61′ Σαμπίνια), Μανρίκε (46′ Νάνι), Χαραλάμπους (46′ Πηλαβάς), Κονφέ (61′ Ανδρονίκου), Σάλι (Μιχαήλ), Ευτυχίδης (46′ Καραγιάννης), Κα (46′ Ζαχαρίου), Μάντζης (46′ Γουίλσον).

Σκόρερ: Τσέποβιτς 32′, Μάιντεβατς (πέναλτι) 76′ / Γουίλσον 52′, 62′.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Έναρξη αγώνα.

14′ Ο Ριστέφσκι στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του αλλά ο Βοζίνια απόκρουσε.

23′ Διακοπή στο παιχνίδι για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές.

27′ Σουτ του Τόρες με το αριστερό η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

32′ Γκολ για την ΑΕΛ με σκόρερ τον Στέφαν Τσέποβιτς. Μαζάν και Έουλερ συνεργάστηκαν και ο δεύτερος έκανε ωραία σέντρα στην περιοχή με τον Σέρβο επιθετικό να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά.

35′ Σουτ του Τόρες από αριστερά ο Τσούπιτς έδιωξε σε κόρνερ.

36′ Ο Σάλι έδιωξε προ της γραμμής τέρματος την μπάλα σε κεφαλιά του Τεϊσέιρα.

Tέλος πρώτου ημιχρόνου.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

52′ Ισοφαρίζει σε 1-1 ο Ολυμπιακός με τον νεοαποκτηθέντα Γουίλσον. Ο Ζαχαρίου έβγαλε σε τετ α τετ τον ταχύτατο φορ των μαυροπράσινων, ο οποίος ψύχραιμα νίλησε τον Βοζίνια.

62′ Γυρίζει το παιχνίδι ο Ολυμπιακός με σκόρερ ξανά τον Γουίλσον! Συστήνεται στους φίλους του Ολυμπιακού με δύο τέρματα ο Λιβεριανός φορ.

76′ Ισοφαρίζει σε 2-2 η ΑΕΛ με πέναλτι του Μάιντεβατς. Η παράβαση καταλογίστηκε για χέρι του Σαμπίνια σε σουτ του Τόρες.

90+2′ Σκοράρει ο Μάιντεβατς, αλλά το γκολ ακυρώνεται ορθά ως οφσάιντ.

Το κείμενο ανανέωνεται…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ