aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Οι ίδιοι μεν, βελτιωμένοι δε

ΑΕΛ: Οι ίδιοι μεν, βελτιωμένοι δε

Στην ΑΕΛ είναι επικεντρωμένοι στην πρώτη αναμέτρηση με τη Βλάζνια Αλβανίας. Παιχνίδι που θα γίνει στο Τσίρειο την προσεχή Πέμπτη και θα αρχίσει στις 17:30. Η ομάδα της Λεμεσού θα θελήσει να θέσει τις βάσεις για πρόκριση. Να πάρει αποτέλεσμα που θα τη χρίζει φαβορί ενόψει επαναληπτικού στην έδρα της αντιπάλου της.

Η ΑΕΛ θα πρέπει να παρουσιάσει πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με το τελευταίο φιλικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Ιδιαίτερα η αμυντική συμπεριφορά της θα πρέπει να είναι κατά πολύ αλλαγμένη.

Ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων διαπίστωσε τις αδυναμίες της ομάδας του, δουλεύει σε αυτές και αναμένει ότι την Πέμπτη η ΑΕΛ θα παρουσιαστεί με το καλό της «κοστούμι». Όσον αφορά στις επιλογές για το αρχικό σχήμα, δεν αναμένονται διαφοροποιήσεις σε σχέση με τους ένδεκα που άρχισαν απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το γεγονός ότι η ομάδα της Αλβανίας έκανε την ανατροπή απέναντι στη Σιρόκι Βοσνίας είναι κάτι που «φωνάζει» πως η ΑΕΛ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτική και σοβαρή εάν θέλει να περάσει το εμπόδιό της.

Ο Κέρκεζ κάνει φύλλο και φτερό το παιχνίδι των Αλβανών ώστε να ετοιμάσει καταλλήλως την ομάδα του. Γι’ αυτό και φρόντισε άμεσα να κτυπήσει καμπανάκι στους παίκτες του. Ξέρει πως η προσπάθεια της ομάδας του δεν θα είναι εύκολη και επιβάλλεται να κάνει το καλύτερο δυνατό παιχνίδι για την εποχή για να ελπίζει σε πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ