aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ο στυλοβάτης της νέας εποχής

ΑΕΛ: Ο στυλοβάτης της νέας εποχής

Η ΑΕΛ προετοιμάζεται για μεγάλη ανανέωση του ρόστερ, καθώς η πλειοψηφία των ξένων παικτών θα κουνήσει μαντήλι. Σε αυτή τη μεταβατική περίοδο, ο Σλόμποταν Μεντόγεβιτς παραμένει ως κεντρικό σημείο αναφοράς.

Ο αρχηγός και παλιότερος παίκτης της ομάδας ετοιμάζεται να κλείσει πέντε χρόνια με τους γαλαζοκίτρινους, διαδραματίζοντας κρίσιμο ρόλο στη συνοχή της νέας φουρνιάς. Με 125 συμμετοχές,  η εμπειρία και η παρουσία του Μεντόγεβιτς στα αποδυτήρια είναι ανεκτίμητες για τη μετάβαση της ΑΕΛ σε νέα εποχή, ενισχύοντας την προσπάθεια για επιτυχημένη σεζόν.

Εν τω μεταξύ, η ΑΕΛ ανακοίνωσε την σύναψη συνεργασίας με τον Δρ. Ιωάννη Ντουρουντό για προπονητή φυσικής κατάστασης. Ως κάτοχος του διπλώματος UEFA (A) και με εκτενή εμπειρία στην ανάλυση τακτικής ποδοσφαίρου, έχει διατελέσει προπονητής φυσικής κατάστασης και απόδοσης σε διάφορες ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Απόλλων Σμύρνης, η Αλ Ράεντ, ο Πανθρακικός, ο Πανιώνιος, ο Παναιτωλικός, ο Λεβαδειακός, και η Ξάνθη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ