aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ο Σίλας ετοιμάζει τη «μαύρη λίστα»

ΑΕΛ: Ο Σίλας ετοιμάζει τη «μαύρη λίστα»

Η ΑΕΛ θα είναι απούσα από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, γι’ αυτό δεν τίθεται θέμα βιασύνης στο χτίσιμο της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Υπάρχει η άνεση χρόνου για να γίνουν όσα επιβάλλεται στο κεφάλαιο προγραμματισμός, ώστε να παρουσιάσει ένα δυνατό και απαιτητικό ρόστερ. Ο Χόρχε Σίλας, που έπεσε αμέσως με τα μούτρα στη δουλειά, θα θελήσει να αρχίσει από το υφιστάμενο ρόστερ. Ποιοι ποδοσφαιριστές μένουν και ποιοι φεύγουν, ανεξαρτήτως εάν διατηρούν ή όχι συμβόλαιο. Αφού γίνει το ξεσκαρτάρισμα, τότε θα αρχίσει να σκέφτεται πιο ζεστά τις μετεγγραφές, θέλοντας να καλύψει τις θέσεις που θα είναι κενές, αλλά και να δώσει βάθος στο ρόστερ.

Άλλωστε, για να μπορέσει η ΑΕΛ να έχει απαιτήσεις στη νέα περίοδο και να πρωταγωνιστήσει, πέρα από ποιότητα θα πρέπει να έχει και αυξημένες επιλογές. Να υπάρχει συναγωνισμός, κάτι που θα βοηθήσει την ομάδα να βρίσκεται σ’ ένα καλό επίπεδο. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ετοιμαστεί η «μαύρη λίστα». Σίγουρα θα γίνουν αρκετές αλλαγές αφού είναι αποδεκτό από όλους ότι, με το υφιστάμενο στο ρόστερ δεν μπορεί η ΑΕΛ να έχει απαιτήσεις.

Την ίδια ώρα, ο Λουσιάνο Μπεμπέ σε συνεργασία με τον Χόρχε Σίλας δεν μένει αδρανείς για περιπτώσεις ποδοσφαιριστές που θα θελήσουν να εντάξουν στο ρόστερ. Προτείνονται συνεχώς ποδοσφαιριστές, ενώ και ο προπονητής της ΑΕΛ έχει υπόψη του περιπτώσεις που θα ήθελε να συνεργαστεί και θα ρίξει δίκτυα για να τους ντύσει στα γαλαζοκίτρινα. Πέρα της ποιότητάς τους, ο Σίλας θα επιδιώξει συνεργασία με ποδοσφαιριστές που θα παίξουν και γι’ αυτόν, θέλοντας να δημιουργήσει σύνολο που θα βάζει πάνω απ’ όλα την ομάδα και όχι το εγώ. Το νερό μπήκε στ’ αυλάκι στο κεφάλαιο προγραμματισμός και αυτό που τονίζουν στην ΑΕΛ είναι «το κάθε πράγμα στην ώρα του», βάζοντας σειρά προτεραιότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ