aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ο μακρύς και δύσκολος δρόμος της νέας διοίκησης

ΑΕΛ: Ο μακρύς και δύσκολος δρόμος της νέας διοίκησης

Οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ΑΕΛ επιβάλλεται να είναι πολλές για να μπορέσει να αλλάξει επίπεδο

Στην παρουσία του Αλέξη Γαρπόζη στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, η ΑΕΛ άλλαξε προς το καλύτερο. Έκανε μεγάλη υπέρβαση, παρουσιάζοντας βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο στα πλείστα παιχνίδια της. Ωστόσο, θαύματα στο ποδόσφαιρο δεν γίνονται, πόσο μάλλον μεσούσης της σεζόν. Ξεκάθαρα, λοιπόν, με το υφιστάμενο ρόστερ η ΑΕΛ δεν μπορούσε να πετύχει πολλά πράγματα.

Φάνηκε και στην περσινή σεζόν, αλλά και στην τρέχουσα, καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές διατηρήθηκαν στο ρόστερ. Μάλιστα, κλήθηκαν και υπέγραψαν αναθεωρημένο συμβόλαιο, με μειωμένες απολαβές και για να το αποδεχθούν πήραν επέκταση.

Γι’ αυτό και η νέα διοίκηση, θέλοντας να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας για να ελπίζει σε καλύτερες μέρες, θα κληθεί να συζητήσει τερματισμό συνεργασίας με αρκετούς παίκτες. Αυτό εξ υπακούει και οικονομικό κόστος. Θα επιδιώξει να το κάνει με το χαμηλότερο δυνατό, ώστε να μην επηρεαστεί το διαθέσιμο μπάτζετ για προσθήκες.

Με τα πιο πάνω δεδομένα, ο δρόμος που καλείται να διανύσει η διοίκηση το προσεχές καλοκαίρι είναι μακρύς και δύσκολος, όμως υπάρχει η πρόθεση και η διάθεση για να γίνουν αλλαγές και η ΑΕΛ να βρεθεί στον δρόμο των επιτυχιών, εκεί που τη θέλει ο κόσμος της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ