aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Με επιστροφές στην ενδεκάδα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

ΑΕΛ: Με επιστροφές στην ενδεκάδα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Η ΑΕΛ θα παραταχθεί σήμερα στην έδρα του ΑΠΟΕΛ με δύο σημαντικές επιστροφές. Διαθέσιμοι θα είναι οι Σάντος και Μιραλάς, οι οποίοι απουσίασαν στα προηγούμενα ματς. Αντιθέτως, απών θα είναι ο τιμωρημένος Μπαστός, αλλά και ο Μεντόγεβιτς, ενώ πρόβλημα τραυματισμού ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες τους Κατσάνικλιτς, Φιλίποβιτς και Σιλβέστρο.

Παρόλο που όλα είναι πιθανά για τις επιλογές στο αρχικό σχήμα, οι Σάντος και Τεϊσέιρα είναι για να πάρουν φανέλα βασικού και να προσδώσουν εμπειρία στα μετόπισθεν. Όσο για τον παρτενέρ του Πορτογάλου στο κέντρο της άμυνας, θα είναι ένας εκ των Φραντζή ή Μπίλοβαρ. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θέση θα πάρει ο Ντζάλμα.

Τσιμπόλα και Ζντραφκόσκι ανεμένεται να συνθέσουν το δίδυμο στον χώρο του κέντρου, με τον Παπαφώτη εκτός απροόπτου μπροστά τους. Όσον αφορά την επίθεση ο Μιραλάς διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα, μαζί με τους Σις και Μπεραχίνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ