aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: «Λέοντας» μέχρι το 2023 ο Αμαντέι Μαρόσα

ΑΕΛ: «Λέοντας» μέχρι το 2023 ο Αμαντέι Μαρόσα

Την κατ’ αρχή συμφωνία με τη σλοβενική Μούρα για την απόκτηση του επιθετικού Αμαντέι Μαρόσα, ανακοίνωσε η ΑΕΛ. Ο Σλοβένος επιθετικός θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με χρονική διάρκεια μέχρι το 2023, με δικαίωμα ανανεώνσης στην ομάδα της Λεμεσού.

Πρόκειται για 27χρονο (07.02.1994) κεντρικό επιθετικό, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Μούρα. Από την περσινή πρωταθλήτρια Σλοβενίας έφυγε για μια διετία (2013-15). Τον Σεπτέμβριο του 2015 όμως επέστρεψε για να μείνει μέχρι και σήμερα. Με τη φανέλα της Μούρα αγωνίστηκε σε 178 συνολικά αναμετρήσεις, σε όλες τις διοργανώσεις και σκόραρε 55 γκολ.

Κατά την τρέχουσα σεζόν έπαιξε στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, και στα έξι ματς, σκοράροντας δύο γκολ κόντρα σε Τότεναμ και Φίτεσε. Έπαιξε επίσης σε 17 αγώνες πρωταθλήματος, στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα έξι φορές.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο, ανακοινώνει κατ’ αρχήν συμφωνία με την NS Mura για την απόκτηση του Σλοβένου επιθετικού Amadej Maroša!!!

Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει τα σχετικά συμβόλαια συνεργασίας. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου θα είναι μέχρι το 2023 με δικαίωμα ανανέωσης στην ομάδα μας.

Καλωσορίζουμε τον Amadej και ευχόμαστε πολλές γαλαζοκιτρινες επιτυχίες με την φανέλα της ΑΕΛ μας • Dobrodošli Amadej.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ