aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Κινείται για διψήφιο αριθμό μετεγγραφών

ΑΕΛ: Κινείται για διψήφιο αριθμό μετεγγραφών

Οι όποιες εξελίξεις στην ΑΕΛ μετατοπίζονται προς το τέλος της εβδομάδας, αφού τίποτε ουσιαστικά δεν άλλαξε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Είναι δεδομένο πως οι αλλαγές στην ΑΕΛ θα είναι πολλές για τη νέα περίοδο, αφού οι Σίλας και Μπεμπέ έχουν πάρει «σκούπα» και είναι πολλοί οι παίκτες που θα φύγουν αλλά και πολλοί αυτοί που θα έρθουν. Λίγο πολύ είναι γνωστό πως το δίδυμο που αυτή την ώρα τρέχει τον προγραμματισμό, έχει πάρει απόφαση να αλλάξει σχεδόν τα πάντα, από τα πρόσωπα, τη φιλοσοφία μέχρι και τους στόχους της ομάδας για τη νέα περίοδο. Θέλουν από την πρώτη σεζόν να θέσουν πρωταγωνιστικούς στόχους.

Το ενδιαφέρον όλων στην ΑΕΛ, πλέον, έχει επικεντρωθεί σε αυτούς που θα έρθουν, αφού λίγο πολύ αυτοί που θα φύγουν είναι γνωστοί. Στη λίστα των «υπό διωγμό» ποδοσφαιριστών, υπάρχει αναμονή εάν θα βρίσκονται και τα ονόματα των Μέγιερι και Μιλιντσεάου. Δύο ποδοσφαιριστές για τους οποίους έχει γίνει λόγος πως είναι εκτός πλάνου, αλλά από την επίσημη ΑΕΛ δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο.

Ο αριθμός των παικτών που θα αφιχθούν στη Λεμεσό αυτό το καλοκαίρι θα πλησιάζει τους δέκα, με τους Μπαστό και Μακρή να είναι οι πρώτοι απ’ αυτούς. Οι θέσεις στις οποίες η ΑΕΛ θέλει παίκτες είναι πολλές, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι οι επιλογές που θα γίνουν να είναι επιτυχημένες. Γι’ αυτό, για να μειώσει το ρίσκο ο προπονητής με τον τεχνικό διευθυντή, προσπαθούν να πάρουν παίκτες που να τους ξέρουν καλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ