aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Η πρόθεση του Παντελίδη που «φωτογραφίζει» το πρόβλημα

ΑΕΛ: Η πρόθεση του Παντελίδη που «φωτογραφίζει» το πρόβλημα

Μία μετεγγραφική κίνηση απομένει στην ΑΕΛ. Μετά την απόκτηση των Αμαντέι Μαρόσα, Μπάλας Μέγιερι και Μάριο Μπαλντέ, θεωρείται ειλημμένη η απόφαση του Σάββα Παντελίδη για την απόκτηση του ενός επιθετικογενούς ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή.

Η συγκεκριμένη πρόθεση του Ελλαδίτη τεχνικού, σε συνδυασμό με την απόκτηση των Μαρόσα (κεντρικός επιθετικός) και Μπαλντέ (ακραίος επιθετικός), κάνει ξεκάθαρο με τον πλέον καλύτερο τρόπο, το κυριότερο πρόβλημα που εντόπισε ο Παντελίδης όσο διάστημα βρίσκεται στην Κύπρο.

Η επιθετική δυστοκία, αλλά και η δημιουργία φάσεων είναι προβλήματα που ταλανίζουν την ΑΕΛ από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Καθόλου τυχαίο δεν είναι άλλωστε ότι με μόλις 15 γκολ σε 14 αναμετρήσεις, οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται μόλις στην όγδοη θέση στο πρωτάθλημα, όσον αφορά το σκοράρισμα, μπροστά μόνο από Δόξα (14), ΠΑΕΕΚ (11), Εθνικό (11) και Ολυμπιακό (10).

Στην επίθεση εστιάζει ο Ελλαδίτης τεχνικός, και στην βελτίωση της, αφού θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο θα επέλθει τόσο αγωνιστική όσο και βαθμολογική ανάκαμψη για τη λεμεσιανή ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ