aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Δεν επηρεάζεται το πλάνο της

ΑΕΛ: Δεν επηρεάζεται το πλάνο της

Η επόμενη σεζόν βρίσκεται στην ακίδα της ΑΕΛ με το που γνώρισε τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τη σημερινή αντίπαλό της. Ωστόσο, είναι υποχρεωμένη να δώσει άλλους τρεις αγώνες μέχρι το τέλος της περιόδου, μέσα από τους οποίους θα συνεχιστεί η αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού, ενώ θα δίνεται χρόνος συμμετοχής και σε νεαρούς. Παιχνίδια που θα κρίνουν ως έναν βαθμό την παρουσία τους στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Οι γαλαζοκίτρινοι, λοιπόν, που προέρχονται από τη βαριά εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό (0-4), πάνε στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσουν την Ομόνοια (19:00, Primetel1), έχοντας ως στόχο το «διπλό». Η πρωτιά στον δεύτερο όμιλο είναι το σημαντικότερο κίνητρο. Παράλληλα, στην τρέχουσα σεζόν δεν πανηγύρισαν απέναντι στη σημερινή αντίπαλό τους σε πέντε αγώνες, κάτι που αποτελεί πρόκληση. Συγκεκριμένα, στο πρωτάθλημα είχαν απολογισμό μιαν ισοπαλία και δύο ήττες και στο κύπελλο δύο ισοπαλίες, που δεν ήταν όμως ικανές να τους δώσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο Σάββας Παντελίδης, που βρίσκεται σε αναμονή της νέας συνάντησης με τον Ανδρέα Σοφοκλέους για να «κλειδώσει» η ανανέωση της συνεργασίας τους, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα, με βασικούς ποδοσφαιριστές, θέλοντας η ομάδα του να «χτυπήσει» το παιχνίδι. Στην εξέλιξη του αγώνα ενδέχεται να δώσει χρόνο κυρίως και σε κάποιους νεαρούς. Αυτή τη φορά, μετά και τις συστάσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, αναμένει καλή παρουσία από την ομάδα του. Κυρίως θέλει να δει στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ αυτά που δούλεψαν στις προπονήσεις, αλλά και θέληση για τη νίκη.

Στην ΑΕΛ γνωρίζουν πως η αντίπαλός του θα παρουσιαστεί και πάλι με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της, αλλά αυτό δεν επηρεάζει σε καμιά περίπτωση το δικό τους πλάνο. Αυτό που θα μετρήσει είναι η δική τους παρουσία, διεκδικώντας τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ