aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Χωρίς δύο βασικά γρανάζια στο «Αμμόχωστος»

ΑΕΛ: Χωρίς δύο βασικά γρανάζια στο «Αμμόχωστος»

Μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας, επέστρεψαν για τα καλά τα χαμόγελα στις τάξεις της ΑΕΛ. Αυτό που θα ψάξει απ’ εδώ και πέρα η ομάδα της Λεμεσού είναι να «χτίσει» σερί, που θα την ανεβάσει βαθμολογικά και θα δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές της.

Γι’ αυτό και στο ματς της Κυριακής με αντίπαλο την Καρμιώτισσα στο «Αμμόχωστος» μοναδικό ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί. Ο Γιανέφσκι θέλει να βλέπει συνεχή πρόοδο, ικανή να οδηγεί την ΑΕΛ σε επιτυχίες.

Ο Σκοπιανός τεχνικός υποχρεωτικά θα αλλάξει πρόσωπα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, καθώς οι Ζντραφκόσκι και Τσιμπόλα θα απουσιάσουν λόγω καρτών. Δύο βασικά γρανάζια, με τους Μεντόγεβιτς και Παπαφώτη να φαντάζουν ως οι επικρατέστεροι αντικαταστάτες τους. Θέση διεκδικεί και ο Κοντινέλα.

Ακόμη, δεν υπολογίζονται για άλλο ένα παιχνίδι οι Φιλίπποβιτς και Κασανίκλιτς, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και εκφράζεται αισιοδοξία πως θα είναι διαθέσιμοι στο αμέσως επόμενο παιχνίδι που είναι με τη Νέα Σαλαμίνα στο Τσίρειο. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν και οι Σις και Τεσσέιρα, που επίσης δεν υπολογίζονται για το ματς της Κυριακής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ