aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Χάνει Φιλίπποβιτς για ενάμιση μήνα, εκτός για 10 ημέρες ο Πάβλοβιτς

ΑΕΛ: Χάνει Φιλίπποβιτς για ενάμιση μήνα, εκτός για 10 ημέρες ο Πάβλοβιτς

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, οι οποίοι μετά το ρεπό του σαββατοκυριάκου μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τον αγώνα με την Ανόρθωση την ερχόμενη Κυριακή στο Τσίρειο Στάδιο.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και αυτή την βδομάδα στο Δημοτικό Στάδιο Γερμασόγειας. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν από αύριο και οι διεθνείς Νεοφύτου και Ανδρέου και συμμετείχαν στις προπονήσεις και τα παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων.

Όσον αφορά τα νέα σχετικά με τους τραυματίες ο Πέταρ Φιλίπποβιτς υπέστη θλάση δεξιού μηριαίου στο φιλικό με την Καρμιώτισσα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι περίπου βδομάδες. Ο Λάζαρ Πάβλοβιτς, υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής και θα μείνει εκτός έδρας αγωνιστικής δράσης για περίπου 10 μέρες.

Ατομικό πρόγραμμα θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες στις προπονήσεις οι Μιραλάς, Τσέποβιτς και Τζάλμα και θα αξιολογείται καθημερινά η κατάσταση τους ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ