aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Αρχή με την ΠΑΕΕΚ, ακολουθούν άλλα τρία

ΑΕΛ: Αρχή με την ΠΑΕΕΚ, ακολουθούν άλλα τρία

Σειρά φιλικών αγώνων προτίθεται να δώσει η ΑΕΛ ώστε να καλύψει το κενό ενός περίπου μήνα που προέκυψε στο αγωνιστικό πρόγραμμα. Η αρχή γίνεται αύριο, όπου στο Πελένδρι αντιμετωπίζει την ΠΑΕΕΚ (18:00), ομάδα που επίσης δεν θα αγωνισθεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αφού αναβλήθηκε το παιχνίδι με την Ανόρθωση.

Εννοείται πως το επικείμενο δεν θα είναι το μοναδικό φιλικό που θα δώσει η ομάδα της Λεμεσού. Καταβάλλονται προσπάθειες για τη διευθέτηση άλλων τριών έως τεσσάρων αναμετρήσεων, οι οποίες θα βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές να διατηρούνται σε εγρήγορση αφού θα μετρήσουν αρκετά αγωνιστικά λεπτά στα πόδια.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ προσανατολίζεται να ανακατέψει την τράπουλα στο αυριανό φιλικό τεστ με την ομάδα της Κερύνειας, αντλώντας ασφαλώς χρήσιμα συμπεράσματα όσον αφορά στον βαθμό ετοιμότητας και των παικτών που δεν βρέθηκαν στις αρχικές επιλογές του στην προκριματική φάση του Κόνφερενς Λιγκ. Υπενθυμίζουμε πως εκτός επιλογών είναι οι Μηνάς Αντωνίου και Χριστόφορος Φράνγκου. Ο πρώτος υπολογίζεται πως θα είναι διαθέσιμος τον Νοέμβριο και ο δεύτερος σε έναν περίπου μήνα.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΛ επισημοποίησε την παραχώρηση του Γιάννη Γερολέμου στην ΑΕΚ Αθηνών, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί αρχικά στο ρόστερ της ΑΕΚ Β και θα αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ 2. Μετά τον Γερολέμου ένας ακόμα παίκτης της ΑΕΛ ακολούθησε τον δρόμο προς Ελλάδα. Ο Ευαγόρας Αντωνίου ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό για την επόμενη τριετία και θα ενταχθεί στη Β’ Ομάδα, η οποία θα αγωνιστεί επίσης στη Σούπερ Λιγκ 2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ