aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΖωηρό ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Κατελάρη, σκέψη για πρόταση στην Ομόνοια

Ζωηρό ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Κατελάρη, σκέψη για πρόταση στην Ομόνοια

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Goal News», η ΑΕΚ εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Φάνου Κατελάρη για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Ομόνοια, παρά τις επαφές που είχαν γίνει κατά καιρούς, και φαίνεται ότι είναι πολύ πιθανό η νέα σεζόν να τον βρει μακριά της, μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο. Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι από πλευράς ΑΕΚ γίνεται σκέψη για επισημοποίηση του ενδιαφέροντος.

Τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, ο Κύπριος μέσος είχε 17 συμμετοχές και ένα γκολ (κόντρα στην ΑΕΚ). Στα τρία τελευταία χρόνια έχει καταγράψει 70 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τέσσερα τέρματα, ενώ μετρά οκτώ συμμετοχές με την Εθνική Κύπρου και ένα γκολ. Για να τον κάνει δικό του, ο σύλλογος της Λάρνακας θα πρέπει να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις που θα αξιώσουν οι πράσινοι, αλλά και να καλύψει τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Δεκαπενθήμερο εξελίξεων για Λαρένα, Κάσες και Αρτυματά

Το πιο δύσκολο σκέλος είναι το πρώτο, όμως φαίνεται ότι η ΑΕΚ δεν «παίζει» μόνη για τον Κατελάρη. Και αυτό γιατί σύμφωνα με ελλαδικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός του Νίκου Νταμπίζα ενδιαφέρεται για τον διεθνή παίκτη και πιθανότατα να έχει καταθέσει και επίσημη πρόταση. Τα πάντα στην περίπτωση αυτή είναι ρευστά, όπως έχουν δημιουργηθεί τη δεδομένη στιγμή, και η ΑΕΚ δεν αναμένεται να μπει σε παιχνίδι εντυπώσεων για να κάνει δικό της τον Κατελάρη.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: Η πρόταση του Παναθηναϊκού για Κατελάρη δεν έχει χρήματα!

Είναι σίγουρα ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει τον Μουρίγιο, όμως αν γίνει επίσημη κίνηση, δεν θα ξεφύγει από το μπάτζετ της. Τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται με τη νέα σεζόν με τα μεγάλα πρόστιμα για μη χρησιμοποίηση Κυπρίων ποδοσφαιριστών υποχρεώνουν την ΑΕΚ να μην αδιαφορήσει. Η περίπτωση Αρτυματά μπορεί να μην έχει εγκαταλειφτεί τελείως, όμως φαίνεται να δίνεται προτεραιότητα στον Κατελάρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ