aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεκαπενθήμερο εξελίξεων για Λαρένα, Κάσες και Αρτυματά

Δεκαπενθήμερο εξελίξεων για Λαρένα, Κάσες και Αρτυματά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το γεγονός ότι πλησιάζει η έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ, ασφαλώς και προσθέτει πίεση στον Άντερ Μουρίγιο για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό. Στις 17 Ιουνίου ορίστηκε το πρώτο ραντεβού των κιτρινοπρασίνων και επομένως, στο δεκαπενθήμερο που μεσολαβεί αναμένεται να κυλήσει το νερό στο αυλάκι.

Αυτή, τουλάχιστον, θα είναι η προσπάθειά του ώστε με την έναρξη των προπονήσεων να παραδώσει στον Ιμανόλ Ιδιάκεθ όσο το δυνατόν πιο πλούσιο έμψυχο δυναμικό. Εννοείται, όμως, ότι όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, ο σχεδιασμός θα είναι «ανοικτός» ως την τελευταία ημέρα της μετεγγραφικής περιόδου (31/8).

Ο Βάσκος τεχνικός έθεσε προτεραιότητα απόκτησης δεξιού μπακ, σέντερ μπακ, μέσου, ακραίου επιθετικού και δεύτερου επιθετικού. Βάσει του υφιστάμενου ρόστερ, μεγαλύτερη ανάγκη προκύπτει για τον εντοπισμό δεξιού μπακ και μέσου, αφού έληξε ο δανεισμός του Ίγκρο Σίλβα και δεν είναι σίγουρο αν θα παραμείνει κάποιος από τους Χόρχε Λαρένα και Νάτσο Κάσες. Γι’ αυτό και ίσως «σπρώξει» λίγο περισσότερο ο Μουρίγιο για τον εντοπισμό ποδοσφαιριστών στις δύο θέσεις.

Όπως γράψαμε ξανά, στόχος του είναι ο εμπλουτισμός του ρόστερ με όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές του καταλόγου Β (κοινοτικοί κάτω των 22 ετών και Κύπριοι). Γι’ αυτό, άλλωστε, υπάρχει και το ενδιαφέρον για τον Κωστάκη Αρτυματά του ΑΠΟΕΛ, για τον οποίον όμως ενδιαφέρεται και η Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ