aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Υποχρεώσεις σωματείων προς τους παίκτες έως τις 12 Μαρτίου»

«Υποχρεώσεις σωματείων προς τους παίκτες έως τις 12 Μαρτίου»

Τα σωματεία είναι υποχρεωμένα να καταβάλουν έως και τις 12 Μαρτίου μισθό στους ποδοσφαιριστές τους. «Μέχρι εκείνη την ημερομηνία, πρέπει να καταβάλουν όλες τις υποχρεώσεις. Αν επανέλθουν τα πράγματα στη φυσιολογική τους πορεία, θα προϋποθέτει άρση αναστολής και επαναδραστηριοποίηση. Σε αυτή την περίπτωση, θα έχουμε ενεργοποίηση των δεδομένων», τόνισε ο νομικός Γιώργος Χριστοφίδης μιλώντας στον Super Sport FM (104,0).

Και συνέχισε: «Το πρόβλημα παρουσιάζεται στην περίπτωση που δεν θα μπορέσουμε να επανέλθουμε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα και θα ανασταλούν οριστικά οι επόμενοι αγώνες. Εκεί θα πρέπει να αποφασιστεί κατά πόσο θα συμφωνήσουν σε μια τακτοποίηση και ρύθμιση των οφειλόμενων».

Ακόμη ο κ. Χριστοφίδης για την αμοιβή των ποδοσφαιριστών σε σχέση με την αποκοπή, σχολίασε: «Η συζήτηση που γίνεται είναι για συνολική προσέγγιση. Αυτή θα επηρεάσει συμβόλαια άνω των 2.000 ευρώ. Υπάρχει και το ενδεχόμενο αδυναμίας σύγκλησης. Αναγκαστικά, τότε, θα οδηγηθούν σε επίλυση διαφορών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ