aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤον... έκανε Τέτ(τ)ε! (pics & video)

Τον… έκανε Τέτ(τ)ε! (pics & video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Σαν στο σπίτι της! Η ΑΕΚ έχτισε μία εξαιρετική παράδοση στην έδρα του Απόλλωνα, πέτυχε την πέμπτη νίκη της σε επτά παιχνίδια (από τη σεζόν 2011-2012) και αφού πήρε το ντέρμπι με 0-1 απολαμβάνει μαζί με τον ΑΠΟΕΛ το απόλυτο των βαθμών μετά από τρεις αγωνιστικές!

Δείτε εδώ το live της αναμέτρησης.

Ο Απόλλων μπορεί να ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και να είχε πιο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, όμως η ομάδα του Ιδιάκεθ με έξυπνη τακτική κράτησε το μηδέν και χτύπησε στο κατάλληλο σημείο.

Στο 74′ ο Ισπανός ακραίος επιθετικός της βρήκε ανοιχτό γήπεδο, έφτασε λίγο έξω από την περιοχή του Βάλε και με ένα συρτό σουτ που άλλαξε πορεία στον Βινίσιους, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν μέχρι το τέλος να ισοφαρίσουν, σπουδαία ευκαιρία δεν δημιούργησαν, όμως, με αποτέλεσμα να δεχθούν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα και για δεύτερο ματς στο Τσίρειο να μείνουν άσφαιροι.

Απόλλων (Πέδρο Εμάνουελ): Βάλε, Στυλιανού (80′ Σαρδινέρο), Βινίσιους, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Σακέτι (80′ Μπάρμπαρο), Μπεντόγια, Ντα Σίλβα, Παπουλής, Πέδρο, Πίεχ (61′ Μάγκλιτσα).

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Μινιό, Ορτίθ, Μουρίγιο, Μοϊσόφ, Γαρίδο, Λαρένα, Λαμπάν, Τομάς, Τέτε (84′ Μπόλιεβιτς), Τρισκόφσκι (90′ Εγγλέζου), Άλβες (79′ Ακοράν).

Σκόρερ: Τέτε 74′

Κίτρινες: Σακέτι, Στυλιανού / Τέτε, Ορτίθ, Λαμπάν

Αποβολές: –

Γήπεδο: Τσίρειο

Θεατές: 300

Διαιτητής: Χρίστος Νικολαΐδης

Α’ Βοηθός: Σωτήρης Βίκτωρος

Β’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρου

4ος: Λεόντιος Τράττος

Παρατηρητής: Γιώργος Πεκρής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ