aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤηλεδιάσκεψη ΚΟΠ με τις ομάδες Α' Κατηγορίας, ώρα αποφάσεων

Τηλεδιάσκεψη ΚΟΠ με τις ομάδες Α’ Κατηγορίας, ώρα αποφάσεων

Η τηλεδιάσκεψη της ΚΟΠ με τους πρόεδρους ή εκπρόσωπους και των 12 ομάδων Α’ Κατηγορίας θα γίνει το πιθανότερο το απόγευμα. Τα σωματεία αναμένεται να καταθέσουν τις προτάσεις τους, με το οικονομικό να είναι κύριο θέμα συζήτησης και κυρίως τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, συνέπεια της αναστολής των πρωταθλημάτων λόγω του κορωνοϊού.

Ο στόχος των συλλόγων σε διεθνές επίπεδο είναι η περικοπή στους μισθούς των ποδοσφαιριστών, ώστε να πάρουν οικονομική ανάσα από τη στιγμή που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση. Το ερώτημα που τίθεται είναι εάν τα σωματεία θα μπορέσουν τελικά να έχουν κοινή γραμμή πλεύσης σ’ ένα σημαντικό γι’ αυτά ζήτημα και ακολούθως να ενημερωθεί και ο Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών.

Ο ΠΑ.Σ.Π. μέσω ανακοίνωσης κάλεσε τα σωματεία που δεν έχουν καταβάλει τον μισθό Φεβρουαρίου στους ποδοσφαιριστές να το κάνουν άμεσα. Εξάλλου, από τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη της UEFA οι Εθνικές Ομοσπονδίες ενημερώθηκαν πως η σεζόν μπορεί να επιμηκυνθεί ακόμη και έως το τέλος Ιουλίου, ενώ προηγουμένως ήταν για τελη Ιουνίου.  Εξέλιξη για την οποία θα ενημερωθούν τα σωματεία από την Ομοσπονδία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ