aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΘέατρο του παραλόγου το β’ γκρουπ με εκ των υστέρων απόφαση για 14 ομάδες

Θέατρο του παραλόγου το β’ γκρουπ με εκ των υστέρων απόφαση για 14 ομάδες

TOY ANΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Δεν παραλείπουν παράγοντες των συλλόγων του β’ γκρουπ, μετά από κάθε ήττα της ομάδας τους και κατά συνέπεια αύξηση των πιθανοτήτων υποβιβασμού, να επαναφέρουν θέμα 14 ομάδων στην Α’ Κατηγορία. Αφήνοντας να νοηθεί ότι το θέμα θα επανέλθει με το τέλος του πρωταθλήματος.

Και εδώ είναι το τεράστιο λάθος στο οποίο υποπίπτουν. Είναι σαν να μας λένε ότι παρακολουθούμε στα πλέι άουτ το θέατρο του παραλόγου και πως ό,τι και να γίνει στο γήπεδο, μπορεί και να ακυρωθεί σε μια κλειστή αίθουσα ή σε μια τηλεδιάσκεψη.

Ε, γιατί να πάρουμε στα σοβαρά το τρέχον πρωτάθλημα, δηλαδή; Γιατί να προβάλουμε, γιατί να παρακολουθήσουμε, γιατί να γράψουμε, γιατί να επαινέσουμε τους ποδοσφαιριστές για όσα θα πετύχουν; Γιατί να συγκινηθούμε από το κλάμα των υποβιβασμένων, αφού μπορεί να είναι όλα για το τίποτα; Τι ουσία, αλήθεια, έχει ο «όμιλος του υποβιβασμού» από τη στιγμή που πάνω του υπάρχει η τεράστια σκιά της ακύρωσης των πάντων;

Χίλιες φορές να διακοπεί οριστικά το β’ γκρουπ και να μην υποβιβαστεί κανείς, όπως συνέβη πέρσι. Ό,τι αποφασιστεί να γίνει τώρα. Όχι να ξοδευτεί τόσος χαμένος κόπος και χρόνος από τόσους ανθρώπους «για ένα πουκάμισο αδειανό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ