aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Stop» από τη Νέα Σαλαμίνα στις (λιγοστές) ελπίδες της ΑΕΚ για τον τίτλο! (pics)

«Stop» από τη Νέα Σαλαμίνα στις (λιγοστές) ελπίδες της ΑΕΚ για τον τίτλο! (pics)

Η Νέα Σαλαμίνα αποδείχθηκε και πάλι πολύ σκληρό καρύδι, παίρνοντας από την ΑΕΚ (1-1) παλικαρίσια ισοπαλία στην «Αρένα» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ. 

Η ομάδα της Λάρνακας ήθελε μόνο νίκη για να παραμείνει -έστω και μαθηματικά- στο κόλπο της κατάκτησης του τίτλου, όμως τα βρήκε… μπαστούνια απέναντι στους «ερυθρόλευκους» και απώλεσε στην έδρα της δύο σημαντικούς βαθμούς. Παραμένει όμως μέσα στον άλλο της στόχο που είναι η κατάκτηση της 2ης θέσης. Από την πλευρά της η Νέα Σαλαμίνα έκανε άλλο ένα σημαντικό βήμα προς την εξασφάλιση της πολύ τιμητικής 5ης θέσης.

Σε ό,τι αφορά στον αγώνα, η Νέα Σαλαμίνα ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς με τον Τιάγκο (2′) και απ’ εκείνο το χρονικό σημείο δέχθηκε απίστευτη πίεση, ισοφαρίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ του Γιάννου (58′), όμως άντεξε και πήρε τον βαθμό.

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Τόνιο, Τρουγιόλς, Καταλά, Λαρένα, Γκαρσία, Κάσες (80′ Ρουσιάς), Ιωάννου (74′ Σίλβα), Σάστρε, Τολεμές, Τζέφρεν, Γιάννου.

Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Βεσελόφσκι, Χατζηκωνσταντή, Τζολοβάρντ (67′ Γκαρσία), Φουστάρ, Τζαίλσον, Κορέια, Μαρκάσα, Κωστή (90′ Νουρ), Τιάγκο, Ελουντού (75′ Σιαθάς), Κίγνκσλεϊ.

Σκόρερ: 58′ Γιάννου / 2′ Τιάγκο

Κίτρινες: Τολεμές, Κάσες, Σάστρε, Καταλά (3η), Ιωάννου / Βεσελόφσκι, Φουστάρ (3η), Κωστή

Αποβολές:

Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου

Α’ Βοηθός: Μιχάλης Μαρίνου

Β’ Βοηθός: Χρίστος Ε. Χρίστου

4ος: Λεόντιος Τράττου

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Καραϊσκάκης



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ