aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣτο μικροσκόπιο 21 άτομα, κλήσεις σε παράγοντες και πιθανές συλλήψεις

Στο μικροσκόπιο 21 άτομα, κλήσεις σε παράγοντες και πιθανές συλλήψεις

Νωρίς στη σεζόν άρχισαν τα «όργανα» με τα ύποπτα για χειραγώγηση παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, η Επιτροπή, έχει προχωρήσει σήμερα στην έκδοση κλήσεων σε αθλητικούς παράγοντες στο πλαίσιο έρευνας για πιθανή χειραγώγηση ποδοσφαιρικού αγώνα Α΄ κατηγορίας κατά την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, χωρίς να διευκρινίζεται το παιχνίδι. 

Συνολικά εικοσιένα παράγοντες – προπονητές, πρόεδροι αλλά και ποδοσφαιριστές – βρίσκονται από σήμερα στο μικροσκόπιο της Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού. Όπως ανέφερε ο κ. Παπαχαραλάμπους η Επιτροπή είχε παρατηρήσει αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα σε συγκεκριμένο αγώνα, και γι΄αυτό το λόγο προχώρησε στην προσεκτική παρακολούθηση του από την τηλεόραση ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον οι υποψίες ήταν εύλογες.

«Αφού είδαμε τη στοιχηματική δραστηριότητα προσέχαμε και την κάθε κίνηση του κάθε παίκτη», δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής και σημείωσε πως με τη συμβολή της Αστυνομίας θα πάρει καταθέσεις από τα υπό διερεύνηση άτομα, και αν χρειαστεί, η Επιτροπή θα εξασφαλίσει από την Αστυνομία και εντάλματα σύλληψης.

Τα έξι ματς της 4ης αγωνιστικής

Ερμής-Ολυμπιακός 0-1
Πάφος-Εθνικός 2-2
ΑΕΛ-Καρμιώτισσα 3-1
Ομόνοια-ΑΕΚ 2-1
Ανόρθωση-Απόλλων 1-3
ΕΝΠ-ΑΠΟΕΛ 0-2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ