aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣτο Δασάκι λειτουργούν όπως τους συμφέρει

Στο Δασάκι λειτουργούν όπως τους συμφέρει

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ποιο fair play και πράσινα άλογα. Ο καθένας κάνει ό,τι του συμφέρει, όπως τον βολεύει και άσε τους άλλους να λένε. Η εκμετάλλευση έχει ξεπεράσει κάθε όριο στο Δασάκι και στον τρόπο που λειτουργούν οι παράγοντες του Εθνικού Άχνας. Η επιλεκτική στάση στην παραχώρηση της ανατολικής εξέδρας του σταδίου για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας αποτελεί πρόκληση.

Πόσω μάλιστα όταν γίνεται με απειλητικό ουσιαστικά τρόπο, υποχρεώνοντας τη φιλοξενούμενη ομάδα να προαγοράσει συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων ώστε να της παραχωρηθεί η ανατολική εξέδρα. Σε αντίθετη περίπτωση, οι οπαδοί της αντιπάλου ομάδας του Εθνικού θα υποχρεωθούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από το πέταλο. Κανείς δεν νοιάζεται για το καλό των φιλάθλων, αλλά ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζονται έχει να κάνει μόνο με το οικονομικό όφελος.

Τις προάλλες, στο ματς κυπέλλου Εθνικός – Ομόνοια, δεν στάλθηκαν εγκαίρως τα εισιτήρια στο σωματείο της Λευκωσίας, γιατί όπως είπε ο Κίκης Φιλίππου υπήρξε μπέρδεμα με την εταιρεία που θα παρέδιδε τα εισιτήρια, ενώ για τους οπαδούς της Ομόνοιας παραχωρήθηκε το πέταλο. Ναι, είναι δικό τους το γήπεδο και κάνουν ό,τι θέλουν αλλά δεν μπορούν να διαχωρίζουν τους οπαδούς αναλόγως συμφερόντων ή επειδή στο συγκεκριμένο ματς παιζόταν η πρόκριση, λες και κάποιοι είναι ενός κατώτερου Θεού.

Ο Απόλλων σημειώνει στην ανακοίνωσή του για τα εισιτήρια του αγώνα στο Δασάκι: «Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να εξαντλήσουν κάθε διαθέσιμο εισιτήριο». Από τη μια θέλουν τη στήριξη του κόσμου τους σ’ ένα σημαντικό ματς, από την άλλη σου λένε αν δεν εξαντληθούν και τα 1.500 εισιτήρια θα ζημιώσει ο σύλλογος αφού προαγόρασε τα εισιτήρια.

Αυτό φανερώνει πως δεν υπάρχει κανένας σεβασμός προς τους φιλάθλους. Τέτοιες ενέργειες απομακρύνουν τον κόσμο από τα γήπεδα αφού διαπιστώνοντας ότι τον παίρνουν για κορόιδο, προτιμά να δει το ματς από την τηλεόραση, με την άνεσή του και πολύ πιο οικονομικά. Λίγος σεβασμός στους φιλάθλους, που η απουσία τους από τα γήπεδα όλο και γίνεται πιο αισθητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ