aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣτην Κύπρο για δοκιμαστικά ο Μπαχαμπουλά (video)

Στην Κύπρο για δοκιμαστικά ο Μπαχαμπουλά (video)

Από δοκιμαστικά σε κυπριακή ομάδα περνά ο Κογκολέζος μεσοεπιθετικός Ντίλαν Μπαχαμπούλα, σύμφωνα με δημοσιεύματα των γαλλικών ιστοσελίδων «francebleu.fr» και «bienpublic.com». Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί επίσης και στα δύο «φτερά» της επίθεσης, ανήκει στην Ντιζόν και του έχει παραχωρηθεί άδεια για να δοκιμάσει την τύχη του για πρώτη φορά εκτός Γαλλίας.

Δεν γίνεται αναφορά σε ποια ομάδα δοκιμάζεται ο νεαρός παίκτης, ο οποίος μετρά δύο συμμετοχές στην Εθνική Γαλλίας Κ20 και μια στην Εθνική ανδρών του Κονγκό. Ο Μπαχαμπούλα άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στην Μονακό Β’ (2012-16 / 46 συμμετοχές, 7 γκολ), ενώ πήρε προαγωγή στην πρώτη ομάδα του πριγκιπάτου αλλά δεν αγωνίστηκε ποτέ (2014-16).

Μια σεζόν (2015-16) παραχωρήθηκε δανικός στην Παρί ΦΚ (29 συμμετοχές, 4 γκολ), την αμέσως επόμενη σεζόν έπαιξε τόσο στη Β’ ομάδα της Ντιζόν (10 συμμετοχές, 1 γκολ) όσο και στην πρώτη (11 συμμετοχές, 1 γκολ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ