aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣκαπούλλης: «Λανθασμένος ο ορισμός του Ψευδιώτη στο Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΚ»

Σκαπούλλης: «Λανθασμένος ο ορισμός του Ψευδιώτη στο Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΚ»

Θέμα και μάλιστα μεγάλο φαίνεται να προκύπτει μετά το παιχνίδι Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση του κυπέλλου στο «Αμμόχωστος», τον οποίο κέρδισαν οι κιτρινοπράσινοι 2-1 με ανατροπή στις καθυστερήσεις (90’ + 4).

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Κώστας Ψευδιώτης, βάσει κανονισμών όχι μόνο της ΚΟΠ, αλλά που ισχύουν σε όλες τις ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες, λανθασμένα ορίστηκε να σφυρίξει στην αναμέτρηση, καθότι δεν πέρασαν 48 ώρες από τον τελευταίο ορισμό του, ο οποίος ήταν στον αγώνα Αλκή – ΑΕΛ (1-3) την περασμένη Δευτέρα στο «Αμμόχωστος».

Διαβάστε επίσης: «Αυτό δεν ξανάγινε, κόκκινη στην ΚΟΠ, όρισαν τον Ψευδιώτη 45,5 ώρες μετά»

Ο αγώνας ανάμεσα στην Αλκή και στην ΑΕΛ άρχισε στις 19:00 και ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 21:00, ενώ η αναμέτρηση Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ, άρχισε στις 18:30 και συμπληρώθηκαν περίπου 45μισι ώρες από την ολοκλήρωση του ενός παιχνιδιού, μέχρι την έναρξη του άλλου. Μάλιστα, αυτό εξόργισε τους οπαδούς της Νέας Σαλαμίνας καθώς και πρώην-νυν παράγοντές της και οι αναρτήσεις σε διάφορες οπαδικές σελίδες και ομάδες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, είναι πάρα πολλές, σε σημείο που κάποιοι υποστηρικτές των ερυθρόλευκων, απαιτούν από το Δ.Σ. να υποβάλει ένσταση.

Διαβάστε επίσης: Μαζί με τη βροχή τα έκανε κι ο Ψευδιώτης μούσκεμα!

Ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής, καθώς και αναλυτής επίμαχων φάσεων Χριστάκης Σκαπούλλης, μίλησε στο «Goal» και «έριξε φως» στο θέμα, επιβεβαιώνοντας τα πιο πάνω και τονίζοντας τα εξής: «Ο ορισμός ενός διαιτητή σε δύο αγώνες εντός 48 ωρών δεν επιτρέπεται μέσα από τις υφιστάμενες οδηγίες που ισχύουν σε κάθε Ομοσπονδία. Αυτό ισχύει και στην Κύπρο. Ο ορισμός του Κώστα Ψευδιώτη σε δύο αγώνες πριν συμπληρωθούν 48 ωρών δεν έπρεπε να γίνει. Εξ άλλου, αυτό το γεγονός μειώνει τις ικανότητες του διαιτητή να αντεπεξέλθει των καθηκόντων του».

Mε αφορμή την τελευταία αναφορά του κ. Σκαπούλη, να αναφέρουμε πως ο Ψευδιώτης υπέπεσε σε αρκετά και σοβαρά λάθη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ