aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΡόκα: «Δεν υπάρχει χώρος για τοξικότητα, από σήμερα νίκη, νίκη και νίκη»

Ρόκα: «Δεν υπάρχει χώρος για τοξικότητα, από σήμερα νίκη, νίκη και νίκη»

Βγήκε μπροστά ο Τσάβι Ρόκα και καλεί τους φίλους της ΑΕΚ να σταθούν στο πλευρό της ομάδας. Ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινοπράσινων χαρακτηρίζει φυσιολογική την απογοήτευση, μετά το αναπάντεχο αποτέλεσμα κόντρα στην Ανόρθωση, όμως τονίζει ότι δεν υπάρχει χώρος για τοξικότητα, στέλνοντας σύνθημα νίκη στον «τελικό» πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Είναι φυσιολογικό να είσαι αναστατωμένος μετά το χθεσινό αποτέλεσμα, αλλά δεν υπάρχει χώρος για τύψεις. Είναι στα χέρια μας. Κανείς δεν είπε πως είναι εύκολο. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Από σήμερα, καλώ όλους τους ΑΕΚτζήδες, τους θετικούς αλλά και τους αρνητικούς: δεν υπάρχει χώρος για τοξικότητα και απαισιοδοξία. Μόνο υποστήριξη. Τα λόγια και οι πράξεις, πιστεύουμε ότι θα δημιουργήσουμε θετική ενέργεια. Είμαστε η ΑΕΚ και δεν τα παρατάμε. Θα πάμε να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε τον τίτλο. Από σήμερα νίκη, νίκη και νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ