aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΨάχνει και το σχέδιο βήτα

Ψάχνει και το σχέδιο βήτα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πολύ πιθανό να απουσιάσει ο Ιβάν Τρισκόφσκι από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Νέα Σαλαμίνα. Ενδεχόμενο που προβληματίζει τους κιτρινοπράσινους. Μιλάμε για ένα βασικό ποδοσφαιριστή για την ομάδα της Λάρνακας, ο οποίος έχει ήδη σημειώσει στην τρέχουσα σεζόν, οκτώ τέρματα σε Ευρώπη και κυπριακό πρωτάθλημα. Ο Ιδιάκεθ στηρίζει πολλά σε αυτόν, όμως όλα δείχνουν ότι θα χρειαστεί να βρει τρόπο για την επάξια αντικατάστασή του στην αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ούτε στη χθεσινή προπόνηση κατάφερε να προπονηθεί με την ομάδα ο Τρισκόφσκι και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Κάτι που σημαίνει ότι οι πιθανότητες του να προλάβει την αναμέτρηση στο «Αμμόχωστος» δεν είναι με το μέρος του.

Το πιο πιθανό είναι να μείνει εκτός αποστολής ή στην καλύτερη περίπτωση να βρίσκεται στον πάγκο. Ο Ιδιάκεθ δεν αναμένεται να ρισκάρει τη συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος και πλέον ψάχνει να βρει τις λύσεις. Υποψήφιοι για να πάρουν τη θέση του Τρισκόφσκι είναι οι Ακοράν και Χαραλαμπίδης.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός κάνει σκέψεις για να προχωρήσει σε ακόμη μια ή δυο αλλαγές. Πιθανό μια στο κέντρο της άμυνας και μια στη μεσαία γραμμή. Μέχρι σήμερα πάντως ο Ιδιάκεθ έδειξε ότι ξέρει πολύ καλά να διαχειρίζεται το ρόστερ. Ακόμη και όταν έκανε μαζεμένες αλλαγές, η ομάδα του παρουσίασε συνοχή και δεν έδειξε να επηρεάζεται.

Το κλίμα στις προπονήσεις παραμένει εξαιρετικό και στόχος της ΑΕΚ δεν είναι άλλος από το να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα και να παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή. Βέβαια, έχει να αντιμετωπίσει και την παράδοση στο «Αμμόχωστος», όπου εδώ και 15 χρόνια δεν έχει καταφέρει να περάσει νικηφόρα.

Γεγονός που αποτελεί έξτρα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές. Τέλος, όπως ενημερωθήκαμε, η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα πάει αρκετά καλά και εκτιμάται ότι στο πλευρό της ΑΕΚ θα βρεθούν γύρω στους 1.000 οπαδούς της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ