aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠροπονητές: Δύο σίγουροι και ένας μετέωρος στους 14!

Προπονητές: Δύο σίγουροι και ένας μετέωρος στους 14!

Μόλις τρεις από τους 14 προπονητές που βρίσκονταν στις ομάδες της Α’ Κατηγορίας κατά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος 2020-21 παραμένουν στο πόστο τους. Απέμειναν δύο αγωνιστικές και οι Χένινγκ Μπεργκ, Ντούσαν Κέρκεζ και Τιμούρ Κετσπάγια εξακολουθούν να έχουν τον ρόλο του «αφεντικού» σε Ομόνοια, ΑΕΛ και Ανόρθωση, αντιστοίχως.

Υπάρχει, όμως, ενδεχόμενο να μη μείνει κανείς στην επόμενη σεζόν; Μάλλον όχι! Ο Κέρκεζ έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2022 και δεν τέθηκε ποτέ θέμα να μην τηρηθεί, αφού παρά το ότι οι γαλαζοκίτρινοι δεν ήπιαν νερό από τις… πηγές (πρωτάθλημα, κύπελλο), η πορεία τους ήταν αξιοθαύμαστη. Ο Βόσνιος έπιασε ήδη δουλειά για να παρουσιάσει πιο δυνατή την ΑΕΛ στην περίοδο 2021-22.

Από εκεί και πέρα, για τους άλλους δύο ολοκληρώνεται το συμβόλαιό τους, αλλά τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά. Για τον Μπεργκ υπάρχει σιγουριά για παραμονή του στον πάγκο του «τριφυλλιού», ενώ μόλις χθες κυκλοφόρησαν ρεπορτάζ στη Νορβηγία που τον θέλουν να έχει ήδη ανανεώσει.

Τέλος, το τοπίο με τον Κετσπάγια και τους κυανόλευκους της Αμμοχώστου παραμένει θολό. Ο ίδιος προετοίμασε το έδαφος για αποχώρησε μετά τον τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, η διοίκηση της Ανόρθωσης δεν ξεκαθάρισε ποτέ τη θέση της και τα πάντα είναι ρευστά…

Επομένως, στην προετοιμασία του φετινού καλοκαιριού δύο ή τρεις θα είναι οι ομάδες που θα έχουν τον ίδιο προπονητή, που τις προετοίμασε πέρσι.

Οι προπονητές που άρχισαν την τρέχουσα σεζόν
Ομόνοια: Μπεργκ
Απόλλων: Αυγουστή
ΑΕΛ: Κέρκεζ
Ανόρθωση: Κετσπάγια
ΑΕΚ: Κανέδα
Ολυμπιακός:
Πετράκης
Πάφος FC: Τόσακ
ΑΠΟΕΛ: Ουζουνίδης
Δόξα: Σακκάς
Εθνικός:
Κλάφουριτς
Νέα Σαλαμίνα: Χριστοδούλου
Ερμής: Παναγιώτου
ΕΝΠ: Καράς
Καρμιώτισσα: Μιχαήλ
Σ.σ.: Με κόκκινο όσοι παραμένουν έως σήμερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ