aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠόσα θα πληρωθούν Νικολάου και Αναστασίου με τρεις ορισμούς σε μια βδομάδα

Πόσα θα πληρωθούν Νικολάου και Αναστασίου με τρεις ορισμούς σε μια βδομάδα

Εντάξει, είπαμε, ξεμείναμε από έμπειρους διαιτητές και πολλοί που θεωρούνται «δυνατά χαρτιά» για την επιτροπή διαιτησίας, θα ορίζονται πιο συχνά. Τρεις ορισμοί όμως σε εφτά (!) μέρες για έναν διαιτητή, είναι από υπερβολικό έως πρωτοφανές στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Την προηγούμενη Παρασκευή (21/8) με το άνοιγμα της αυλαίας στο νέο πρωτάθλημα, ο Γιώργος Νικολάου ορίστηκε να σφυρίξει στο ΑΠΟΕΛ – Καρμιώτισσα. Προχθές την Τετάρτη, ήταν ο «άρχοντας» στο εξ αναβολής ματς Εθνικός Άχνας – ΕΝΠ (2-0) στο Δασάκι και από εκεί, θα ταξιδέψει σήμερα στο «Στέλιος Κυριακίδης» για να διαιτητεύσει στο Πάφος FC – Ανόρθωση για τη 2η αγωνιστική.

Από την άλλη, ο Γιάννης Αναστασίου, διαιτήτευσε στο Ανόρθωση – Ερμής (3-1) την περασμένη Κυριακή, χθες ήταν τέταρτος στο Απόλλων – Σαμπουρτάλο (5-1) και σήμερα από τη Λευκωσία θα βρεθεί στη Λεμεσό αφού ορίστηκε στο ΑΕΛ – Νέα Σαλαμίνα.

Πάμε στη σούμα: Μέσα σε μία εβδομάδα ή αν προτιμάτε σε 270 λεπτά που ισοδυναμούν με τρία 90λεπτα (χωρίς να υπολογίζονται οι καθυστερήσεις) ο Νικολάου έβγαλε 1860 ευρώ (3×620 ευρώ) εάν βέβαια τα ποσά αμοιβής έμειναν τα ίδια και ο Αναστασίου πάνω από 1550 ευρώ σε έξι μέρες (2×620 ευρώ στην Κύπρο συν περισσότερα από 270 ευρώ ως τέταρτος σε ευρωπαϊκό ματς).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ